Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Az alábbi írok könyvei nektek...

Az alábbi írok könyvei nektek melyik a biblia? Amelyikkel bármikor meg lehet védeni az írót, hogy igen is jók a könyvei. (bővebben lenn)

Figyelt kérdés

Itt vannak az írok. Mindegyikhez egy könyvet kell mondani(amelyik írót ismeritek és olvastatok tőle), amelyik szerintetek a legjobb könyve és azzal meg lehet védeni, hogy remek író és ti tudnátok érvelni vele.

Nyugodtan írhattok a könyv mellé érveket is, de beérem a könyv címével is.

Csak egy könyvet szabad írni! Az író számotokra "bibliáját".

Stephen King.

Dan Brown.

Leslie L. Lawrence.

J. R. dos Santos.

Dean Koontz.

Agatha Christie.

B. Cornwell.

Michael Crichton.

2018. máj. 28. 21:52
 1/6 anonim ***** válasza:
20%
Azt hittem az olvasás mellett az írást is tanítják az iskolában, de nyilvánvalóan tévedtem.
2018. máj. 28. 21:58
 2/6 anonim ***** válasza:

Kingtől az Állattemető, halálosan fostam tőle.

Lawrence-től a Nagy mészárlás.

2018. máj. 29. 06:59
 3/6 anonim ***** válasza:

Stephen King: olvastam pár könyvét, de nem szeretem annyira azért, talán a Carrie, ami tetszett, de főleg azért, mert én is kitaszított voltam gimiben és át tudtam érezni a helyzetét, nagyon szomorú könyv

Dan Brown: régen ő nagy kedvenc volt, de mostanra már valamiért nem érdekel, A megtévesztés foka volt tőle a kedvencem, nagyon jó ötletei voltak benne

Leslie L. Lawrence: nem olvastam

J. R. dos Santos: nem olvastam

Dean Koontz: egy könyvét kezdtem el, de nem fejeztem be, már nem emlékszek, hogy mi volt az

Agatha Christie: Tíz kicsi néger, az egyik legjobb könyv

B. Cornwell: még nem olvastam, pedig a polcon van pár könyve

Michael Crichton: Őslénypark/Jurassic park, ez egyértelmű, miatta létezik a kedvenc hollywoodi filmsorozatom és a jó parképítős játékok, a JPOG és most a JWE, meg persze részben a PK is. A könyv pedig megszerettette velem a tudományt.

2018. máj. 29. 09:46
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm, várom a többi választ is :)
2018. máj. 29. 14:08
 5/6 anonim ***** válasza:
50%

Már azt se értem miért a biblia szót használod erre.

A másik meg, hogy nincs tökéletes könyv, mindegyiknek vannak bőven hibái, ahogy minden írónak is.

Meg ahogy minden embernek másak az ízlései emiatt se lehet egy-egy könyvvel megvédeni az adott írót, mert lehet felsorolnánk az összes könyvét az írónak, ha a vitapartnerünk nem szereti egyiket se, akkor se fogja elfogadni érvnek.

2018. máj. 30. 10:35
 6/6 anonim ***** válasza:
5. Pont az a lényeg, hogy azt írod le, ami neked tetszik.
2018. máj. 30. 11:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!