Szerintetek a Szent Johanna gimiben Karcsi bullying áldozata?
Figyelt kérdés
2018. ápr. 7. 15:02
1/8 anonim válasza:
Szerintem nem kifejezetten, csak szívatják folyton. És ráadásul néha ő is vevő a dologra, röhög, amikor úgy van.
2/8 anonim válasza:
Ez kérdés volt? Azért kéne röhögnünk ezen mert csóringer akkora lúzer, hogy azt hiszi, hogyha az olyan menő pofák mint a Cortez csicskájának számító Zsolti meg Ricsi szívatják, akkor ő is valaki lesz. A valóságban meg az ilyen tagokat még jobban lenézik mint azt, aki senkivel nem áll szóba és utálja mindenki, annak legalább méltósága van, ha barátai nincsenek is, Lúzerkarcsiban még ennyi sincs.
3/8 anonim válasza:
#1: a bullying szívatást jelent, gyakorlatilag ellentmondtál magadnak. A kérdésre válaszolva, elég egyértelműen igen, régen olvastam, de az még nekem js megmaradt, mikor szerencsétlennek leszerelték a féket a biciklijéről. Ha ez neked nem bullying, akkor nem tudom, mi az...
4/8 anonim válasza:
Szegény gyerek, sokszor már rendesen megsajnáltam. Tönkreteszik a szánkóját ( mondjuk ki a fene jön szánkóval gimibe???) a biciklijét, bulit szerveznek a házukhoz, eltörik a lábát(WTF!?)... Csoda, hogy nem iratták át máshova.
5/8 Csakegylányatömegből válasza:
Szerették Karcsit. Mondjuk amikor mentek a szallagavatóra Zsolti Karcsit vitte mert szerette volna ha ott lenne velük. Barátok voltak. Oszlopos tagja volt a csapatnak, bár igen szivatták de azt ugyan ugy megcsinálták Ricsivel meg mindenki mással igaz Karcsi egy fokkal jobban volt rá vevő ezért jobban szadiztak. de szerették. :)
6/8 anonim válasza:
A bullying igazából sokkal keményebb kategória, javaslom olvasásra Kalapos Évától a Masszát. De szigorúan csak 16 éven felülieknek. Emellett az SzJG alapvetően egy laza történet és szerintem nem kell ilyet belelátni. Az elején talán túllőttek a célon a szórakozással, de a történet vége által egyértelműen meg is kedvelték őt. Bullying esetén nincs ilyen.
7/8 anonim válasza:
Főleg, hogy a Kalauzból kiderül, hogy Karcsi legjobb barátként tekint Zsoltira
8/8 anonim válasza:
Szerintem gusztustalanul bánnak vele. Az utolsó pár hétben már oké, meg hogy Zsolti őt hívja el a bálra, az is szép, szal ezzel valszeg le is van rendezve, hogy 3 éve bántalmazzák (mert amúgy fizikailag is).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!