Gáz, hogy 22 évesen még Szent Johanna Gimit olvasok?
Igazából nem először olvasom,már kb. 4-5 éve kiolvastam, de most újra elővettem és megint ott tartok, hogy alig tudom letenni a kezemből.
Sajnos nekem mondhatni kimaradt a gimi,mert magántanuló voltam és talán ezért varászol el ennyire ez könyv.
De mégis csak tiniknek írodott és elég érdekes lenne, ha munkába menet ezt olvasnám a buszon, vagy nem?

Nem gáz, anno én 14 évesen csöpögős-nyálas-szerelmes könyvekkel kezdtem a könyvmoly életem, de hamar ráuntam és továbbléptem erről a szintről. Hidd el, ha igazán élvezed az olvasást, beleveted magad, elgondolkozol és rájössz milyen irányvonal érdekel igazán, és felfedezed a többi szerző munkásságát, ami hogy úgy mondjam komolyabb hangvételű, és nem 15 éveseknek íródott, akkor nem ez a könyvsorozat lesz a minden nálad sem.:)
Eleinte én is azt hittem, hogy a romantika a legjobb, de belekóstoltam az orvoskrimibe, horrorba, fantasy-be, természetfelettibe szép lassan, és rájöttem, hogy ezek az én utam valójában. Idővel te is rá fogsz jönni, csak lény nyitott másra is.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!