Könyvet olvasnék onlinen. Ti milyen e-bookot használtok?
Figyelt kérdés
Nemrég kezdtem el onlinen is könyveket olvasni. Hallotam, hogy vannak olyan e-bookok amik fényvédőt tartalmaznak vagy hasonló,vagyis ahol kényelmesebb olvasni. Tudnátok ajánlani párat?2018. márc. 24. 10:41
2/3 anonim válasza:
Csak a tisztázás miatt.
E-book: az elektronikus könyv
E-book olvasó: amin tudsz e-bookot olvasni.
Én meg Kindle-t használok. De az drágább.
Van olyan amin van háttér világítás, valamelyiken meg nincs. Döntsd el neked mik az igényeid. Lámpa mellet otthon, buszon utazás közben, vagy pl te sötétben horror könyvet olvasnál szívesen...stb.
A jó e-book olvasó E-Ink technológiát használ. Talán már mind, de ezt nézd meg.
Szürke, nem színes. Nem fárasztja a szemet egyik se.
3/3 anonim válasza:
Én is Kindle-t. Emellett érdemes letölteni a Calibre nevű programot (ingyenes), rengeteg fájlformátumot konvertál oda-vissza, és a készülékre is könnyebb vele feltölteni a könyveket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!