Mit használtok könyvjelzőnek?
Amit épp találok. Valamikor papírzsepit mint az első írta, valamikor könyvjelzőt (nekem is egy tonna van Bookdepositoryból...), de valamikor kiveszem a használt jegyem/bérletem a pénztárcámból és azt használom.
Sokszor csináltam már origami könyvjelzőket, szívecskéset, amit a lapok sarkára lehet húzni, meg cicásat, de mindegyik elpakolom valahova...
Egyszer horgoltam magamnak egy könyvjelzőt, amit a könyvtári könyvben hagytam. Ha valaki találkozott vele a FSZEK gyűjteményében, szóljon már! :)
Amúgy változó, a fentebb említetteken kívül (nem szeretek neten rendelni, így a Bookdepository könyvjelzők kiestek) blokkot, számlaértesítőt, kitépett cetlit, könyvtári kölcsönzési papírt vagy nyáron a nyitvatartási értesítőt szoktam használni. Ha szerencsém van, az előző kölcsönző hagyott nekem könyvjelzőt.
#1 vagyok.
Szeretnék én könyvjelzőt használni, de még a papírzsepit is elhagyom, nemhogy a könyvjelzőt! :D
Hajj, mindent felsoroltak már előttem ! :) Én is általában papírzsebkendőt használok, múltkor mondjuk sebtapaszt, mivel vettem egy nagy rakással :D ...
Rendes könyvjelzőt nem használok, nem tudom miért :)
#3as! Ne haragudj, tudsz küldeni linket, hogy hogy kell olyan cicás könyvjelzőt készíteni? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!