Mit használtok könyvjelzőnek?
Figyelt kérdés
2015. jún. 30. 17:13
11/13 anonim válasza:
Egy kettévágott gumikaméleont, amibe bele lett ragasztva egy-egy gémkapocs, hogy be tudjam rakni a könyvbe. Így úgy néz ki az egész, mintha a könyvet rácsuktam volna egy kis kaméleonra.
12/13 anonim válasza:
Van két szép, bojtos könyvjelzőm, azokat használom sokszor, van egy kiadó, aminek a könyveinek a borítójában belül van ilyen letéphető könyvjelző, ami illik a könyvhöz, azokat mindig leszedem, és még mind megvan, benne a hozzá tartozó könyvben.
Szoktam még használni a blokkal (mondjuk ezt általában kicserélem), és ha valami új ruhámban találok egy szép cetlit (vagy mit, ilyen színes kartonlapocskák szoktak lenni), akkor azt is elteszem, és azokat is használom. Papírzsepivel még sosem próbáltam, előbb találok itthon könyvjelzőt, mint papírzsepit.
Van, hogy régi dolgozataimat hajtogatom össze és teszem bele.
13/13 anonim válasza:
Eddig azt hittem, hogy csak nekem van ez a jó szokásom, hogy képtelen vagyok normális könyvjelzőt használni. :) Nekem blokk, papírfecni, zsebkendő, toll, meg ilyesmik szoktak kéznél lenni :D De mondjuk azokat is utálom, nem tudom miért, idegesítenek, szóval nagyon sokszor csak kikeresem, ahol tartottam, mert általában fejezetvégnél hagyom abba :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!