Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Krimit olvasnék mi legyen?

Krimit olvasnék mi legyen?

Figyelt kérdés
Nem sok könyvet olvastam eddig, de azok többnyire úgy elkaptak, hogy nem bírtam letenni. Kis humor, kis romatika akár lehet benne, mint a krimi sorozatokban, valami hasonlót keresnék. Ki mit ajánlana? 23/F

2017. aug. 23. 11:28
 1/8 anonim ***** válasza:
Lőrincz L. Lászlótól szinte bármit, de inkább a Leslie L. Lawrence történeteket. Habkönnyű, humoros, izgalmas, kis csajozás is mindig van benne. :)
2017. aug. 23. 12:38
 2/8 anonim ***** válasza:
Linwood Barclay- Búcsú nélkül
2017. aug. 23. 16:55
 3/8 anonim ***** válasza:
Niall Leonard: Zúzógép
2017. aug. 23. 20:23
 4/8 anonim ***** válasza:
Agatha Christie? Utánozhatatlan, letehetetlen
2017. aug. 24. 13:23
 5/8 anonim ***** válasza:
#4: Szia! Én most ismerkednék vele! Nézegetem a műveit, de nem igazán tudok dönteni. Melyikkel kezdjem? Neked melyik tetszett a legjobban? A Hét Számlap rejtélye van meg egyedül, de a könyvtár nem akadály. :)
2017. aug. 24. 20:51
 6/8 anonim ***** válasza:
A hét számlap nem a legjobb. Ezeket ajánlanám: Tíz kicsi néger, Gyilkosság meghirdetve, Holttest a könyvtárszobában, Gloriett a hullának, Halál a Níluson. ezek baromi jók
2017. aug. 25. 08:10
 7/8 anonim ***** válasza:
Szuper! Köszi!
2017. aug. 25. 11:57
 8/8 anonim ***** válasza:

A távozás

Alig tudtam letenni😍 annyira rejtélyes,romantika is van benne,fantasztikus könyv, a kedvencem!:))

2018. márc. 10. 20:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!