Nekem az Èg veled a kedvencem mert tényleg nagyon igaz és jó a történet..
A Bexit is imádtam viszont az Szjgt kevésbé...
Nekem is az ég veled most a kedvencem
remelem azert hogy az ottani karakterekről is többet megtudunk majd (pl. kornél vezetékneve)
Szjg kicsit unalmas látszik ,hogy kezdő volt az író(természetesen vannak nagyon jó és vicces részek is).
Bexi-sorozatot telejs szivembol imadom.Nagy Markert nagyon rajongok.😍
Ég veled:nagyon tetszett a könyv.Nagyon varom a kovetkezo reszt ,nagyon nagyon jo ez is💞
Szjg mert ettől a könyvtől szerettem meg az olvasást és nagyon bennem ragadt ( 6X el olvastam) és egy teljesen hétköznapi történet ami nagyon vicces és izgalmas ( na jó reni szerencsetlenkedésein néha ideges voltam mert én inkább ilyen Kingás vagyok tehát nem szerencsetlenkedek nem szarakodok ki osztok mindenkit)
A bexit is nagyon nagyon szerettem de az nekem nem volt annyira valós hogy egy ekkora sztár lett de a története meg úgy az egész nagyon megfogott ( itt meg az zavart h a márkal kb 5X jöttek össze és szakítottak)
Az ég veled t in nagyon szeretem de nekem túl szomorú volt. Nem szeretem a szomorú dolgokat,szomorú embereket de még várom a többi részét mert szerintem a végére halppy and lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!