Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Szjg, Bexi, Ég veled! Nektek...

Szjg, Bexi, Ég veled! Nektek melyik a best, és miért?

Figyelt kérdés

2018. márc. 19. 15:50
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

Nekem az Èg veled a kedvencem mert tényleg nagyon igaz és jó a történet..

A Bexit is imádtam viszont az Szjgt kevésbé...

2018. márc. 19. 16:18
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Hasonlóak az érzéseim mint az első válaszolónak. Én az Szjgt jó rég olvastam, még általánosban. Egy hónapja elkezdtem újra olvasni, és ahhoz képest, hogy mennyire rajongtam érte, csalódás volt. Inkább kisebbeknek való vagy nem tudom. Így középiskolás fejjel nagyon irreális. Viszont a Bexi tetszett, szerettem és többször is újraolvastam. Az ég veled pesig lekörözi mindkettőt. Kicsit más, mint az előzők, szóval várom a folytatását. Kicsit soknak vélem, ahogy sajnáltatja magát a csajszi, de ettől függetlenül sterintem ez a legjobb.
2018. márc. 19. 16:25
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Bocsánat, telefonról írok. *pedig és *szerintem
2018. márc. 19. 16:27
 4/16 A kérdező kommentje:
#1 egyetertek, #2 igazad van,hogy sokat sajnáltatja magát,de a főszereplők mindig ilyenek Leiner Laura könyveiben,egyébként nekem is az Ég veled tetszett a legjobban😊
2018. márc. 19. 17:09
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is az ég veled most a kedvencem

remelem azert hogy az ottani karakterekről is többet megtudunk majd (pl. kornél vezetékneve)

2018. márc. 19. 18:01
 6/16 A kérdező kommentje:
Ment a zold kez✋
2018. márc. 20. 09:43
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

Szjg kicsit unalmas látszik ,hogy kezdő volt az író(természetesen vannak nagyon jó és vicces részek is).

Bexi-sorozatot telejs szivembol imadom.Nagy Markert nagyon rajongok.😍

Ég veled:nagyon tetszett a könyv.Nagyon varom a kovetkezo reszt ,nagyon nagyon jo ez is💞

2018. ápr. 10. 18:32
 8/16 Sebastián Villalobos válasza:
100%
Amelyiket épp olvasom😂❤
2018. aug. 15. 12:12
 9/16 anonim ***** válasza:
82%

Szjg mert ettől a könyvtől szerettem meg az olvasást és nagyon bennem ragadt ( 6X el olvastam) és egy teljesen hétköznapi történet ami nagyon vicces és izgalmas ( na jó reni szerencsetlenkedésein néha ideges voltam mert én inkább ilyen Kingás vagyok tehát nem szerencsetlenkedek nem szarakodok ki osztok mindenkit)

A bexit is nagyon nagyon szerettem de az nekem nem volt annyira valós hogy egy ekkora sztár lett de a története meg úgy az egész nagyon megfogott ( itt meg az zavart h a márkal kb 5X jöttek össze és szakítottak)

Az ég veled t in nagyon szeretem de nekem túl szomorú volt. Nem szeretem a szomorú dolgokat,szomorú embereket de még várom a többi részét mert szerintem a végére halppy and lesz

2018. aug. 31. 23:43
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
De ha úgy nézzük akkor az szjg, bexi a forevör #márkcsintás. Máday néni megölelhetem?
2018. aug. 31. 23:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!