Ti is imádjátok Laura könyveit?
Nekem minden fél évben megszokott dolognak számít, hogy a boltban Leiner Laura új könyveit vásárolom. A szüleim is tudják, így szívesen adnaj rá pénzt is:)
Annyira jó könyveket ír, szerintem teljesen úgy gondolkodik(vagyis a könyvekben biztos), mintha ő is egy tini lenne, bár már elmúlt 30.
Vannak itt gyakorin olyan lányok/fiúk, akik rendszeresen olvasnak tőle könyveket?
Ki az örök kedvenc fiú nektek? Nekem Nagy Márk😍 Őt még Kornél sem győzi, vagy Cortez sem, bár őket is imádom, és a többieket is.
Lányok közül ki a kedvencetek? Én itt nem tudok választani.
Már tűkön ülve várom az Ég veled második részét, remélem ti is😊
Kort és nemet is írjatok légyszi!
Köszönöm, aki válaszol💗
16/L
Nem.
De nem baj hogy valaki szereti csak tisztában legyen vele, hogy egy szimpla szórakozás, és távolról sem jó könyv. És nem, attól hogy tömegek szertik attól sem lesz az.
Egyetlen pozitívuma: humora van az szerzőnek.
Logikátlan és irreális, humor persze van benne, de nem olyan jó, hogy elvigye a hátán a sztorit. Nagyon látszik rajta, hogy félévente dob piacra valamit, nincs benne kidolgozottság, fejlődés, világépítés; nem poénból tart a jó íróknak évekig egy regény megírása.
Csak az SZJG első három kötetét olvastam, a harmadik végén ugyanis annyira felb*szta az agyam Reni szüleinek viselkedése, hogy hagytam is a francba. Hogy lehet ennyire gyűlölni egy gyereket??
En valamikor 15 evesen olvastam az szjg-t, aztan az megtetszett es sorban veszem a konyveit. A kedvenc fium Nagy Mark, kedvenc konyv talan az Eg veled es a Babel. De abban igazuk van az elottem szoloknak, hogy szorakozasnak es konnyed kikapcsolodasnak jo. De 16 evesen szerintem pont neked valo:)
19/L
Nem is nagyon akarok nehezebb irodalmat olvasni, ez megfelelő nekem:)
Mindenkinek köszönöm a válaszokat:)
u én is ugy vagyok vele mint te hogy azzonal meg kell venni ha uj könyv van
nekem a fiu főszereplők közül kornél a kedvenc és nagy márk de én daveet és abdult is nagyon szeretem (meg persze zsoltit is )
lány főszereplők közül talán bexi vagy hanna de nalam az abszolút kedvenc az kinga (meg napsi )
remélem mihamarabb jön az ég veled 2. része :)
Nincsenek annyira igényesen megírva, de tényleg szórakoztató könyvek, és egyszeri olvasásra tökéletesek. Én is olvastam a legtöbbet, de a kedvencem talán a Bábel, na meg az Ég veled első részét is nagyon élveztem. Ezen sokan meg fognak lepődni, de kedvenc fiú karaktereim: Kolos és Arnold
Talán azért ők, mert nincsenek olyan WOW de nagyon tökéletesnek megírva, egyszóval reálisak és odáig vagyok a stílusukért, meg amennyire cinikusak :D
Nagy Márkot valahogy nem bírom az egójával együtt, meg hogy egy felsőbbrendő fajnak tartja magát. Cortez karaktere már-már annyira mesébe illő, hogy jó hogy nem fehér lovon járt be az iskolába. Kornél eddig elég furcsa fiúnak bizonyul, de remélem a második részben, amit én is nagyon várok, lesz alkalmunk jobban megismerni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!