Mi a véleményetek a Bábel-ről (Leiner Laura)? Én mióta olvastam egyfolytába fesztiválra akarok menni. Ez normális? 😂😂😂
Nekem is nagyon tetszett, én is kedvet kaptam, hogy részt vegyek egy fesztiválon. Bár, ez 15 évesen elég nehézkes lesz... :D
De azért arról ne feledkezzünk meg, hogy ez egy könyv. A valóságban nem biztos, hogy minden ilyen jó. Azért a problémákat érzékeltette, hogy hosszú sor minden WC és ételstand mögött... de azért valljuk be, vannak ott veszélyes emberek is.
Ha a Bábel 10-es skálán kellene pontoznom, simán megadnám a 10-et. Ebben Boldi is szerepet játszik a sok baromságával (egyébként ő a kedvenc szereplőm volt). :D
én is imádtam
vagy 8-szor en biztos elolvastam (á nem durva..)
kedvencem abdul volt :D
Nekem most sikerült befejeznem és valahogy én is így érzek, hogy uuu menjünk fesztiválra(mondjuk nem tudom miből, de az részlet kérdés😅)
#1 Nekem is Boldi volt a kedvencem😂
Szétröhögtem magam.
Főleg mikor elhagyta a Martens-ét a derékig éroő pocsójában😂
(Bár a legjobb az volt, hogy tök lazán bármit összeevett, amit mások elhagytak xd)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!