Tudnátok nekem véleményt írni?
Erről a fanfictionről kérnék véleményt:
Oké tudom. Nem sokan fogják elolvasni, csak azért, hogy válaszolhassanak, de ha mégis venné venné valaki a fáradságot, akkor azt nagyon megköszönném. Tisztábban vagyok vele, hogy rengeteg hibám van. Tudom azt is, hogy hemzseg benne a helyesírási hiba, amire igyekszem majd oda figyelni a jövőben. (Sajnos rosszul rögzültek be a szavak a kezdetek kezdetén, és most küzdök vele rendesen.)
Biztos lesz, aki azzal jön, hogy minek tettem közzé ezt a "szemetet". A válaszom erre az, hogy azért, mert elakadtam ezen a szinten, és csak akkor tudnék tovább lendülni, ha valaki leírná mik a hibáim, és azokra oda figyelhetnék. Szeretnék fejlődni.
Nyugodtan lehetek nyersek. A lényeg az, hogy megtudjam hol kell nagyon sokat változnom. Előre is köszönöm a válaszokat!
A helyesírással nincsen problémám, sőt a szóhasználat is igen jó. Csak egy baj van: unalmas.
Viszont lehet ezt még fejleszteni
Ez még csak egy nagyon kezdetleges próbálkozásom, amit arra szeretnék felhasználni, hogy megnézzem mire, hogy reagálnak az olvasók. Mi az ami tetszik nekik, mi az ami nem. Mire kapják fel a fejüket és döbbenek le, mire nem. Stb... Persze attól meglehetne érdekesre írni.
Köszönöm a választ! ^^ Oda figyelek majd erre is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!