Olvasta valaki innen Anne Rice Vámpírkrónikáit? Hány rész van meg nektek, és körülbelül mennyibe kerülnek? Alexandrában kaphatóak? És mi a véleményetek róluk, érdemes megvenni?
Maga a Vámpírkrónikák (ha jól emlékszem) 12 részből áll, de emellett érdemes elolvasni a Mayfair-boszorkányok történetét is, mert van átfedés a két sorozat között, és csak együtt kapsz teljes képet. A Mayfair-boszorkányok 3 részből áll (illetve 4 könyvből, mert az egyik rész - a Boszorkányok órája - két könyvet tesz ki.
Nekem mindegyik megvan, én azt mondom érdemes elolvasni, tényleg!
Az, hogy hol és mennyiért fogod tudni megvenni? Hát...az első pár részt próbáld inkább antikváriumban, nagyon ritka, hogy könyvesboltban kapni lehet, de kb. a 3-4. résztől már meg is tudod rendelni. Én a legtöbb részt az Alexandrában vettem meg.
Jó szórakozást hozzá, szerintem maradandó élmény!
Miért kell ezen annyit gondolkodni? Vedd meg, és kész!
Vagy töltsd le az internetről!
Én olvastam az Interjú a vámpírral c. kötetet, de kissé
unalmasnak találtam az elejét, de tetszett, ahogy minden
fel lett vázolva, harmadnap szinte már Én is így fogalmaztam! Nagyon jó! Jobb, mint a film!
Kár, hogy csomó jelenetet nem vettek bele!
Vagy nem csináltak második részt!
Esetleg felújított változatot!
Vedd meg, vagy rendeld meg! Próbálkozz, ne add fel!
Én személy szerint letöltöttem az internetről, feles-
legesnek tartottam a megvásárlását. Minek? Úgyis csak
egyszer olvasom el, bár vannak, akik nem! De az nem
rám tartozik!
De megerősítve az előző állításokat, az Interjú a vám-
pírral c. kötet első fele valóban nagyon irodalmi és
néhol unalmas, de nagy értű, az biztos, nem egy Alkony-
at féle csecsemőmese! Már elnézést..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!