Olvasta valaki innen Anne Rice Vámpírkrónikáit? Hány rész van meg nektek, és körülbelül mennyibe kerülnek? Alexandrában kaphatóak? És mi a véleményetek róluk, érdemes megvenni?
Nem olvastam őket, de nem kell megvenned, itt fent van az összes, ingyen letölthető (és még sok más vámpíros könyv, én az Anita Blake-et olvastam, az nagyon jó, tudom ajánlani:D) :
www.vampirkonyvek.co.cc
15:00
Köszönöm.^^
De azért könyvben olvasni mégiscsak egészen más...
Én olvastam az Interjú a vámpírral-t.Az eleje unalmas,csak arról szól,hogy a vámpír lét előtt milyenek voltak a napjai.Utána eléggé elvont,ironikus,ha nem éled bele magad a történetbe,akkor azt fogod mondani,hogy "mi ez a hülyeség?
Szerintem olvass el egy részt,aztán meglátod,hogy tetszik-e,mert lehet,hogy unalmasnak találod,ami nem olyan nagy csoda,hisz Rice felnőtteknek írta leginkább a könyveit,és ég és föld van az Alkonyat és a Vámpírkrónikák között.
18:21:
Nekem muszáj lesz megvennem, mert még a környező könyvtárakban sincsenek meg! :(
Nem vagyok híve az Alkonyatnak, szerintem nem nagy szám, bár még nem olvastam, és nem hiszem, hogy fogom. Eléggé leamortizálták szegény vámpírokat benne...
És honnan veszed, kedves Válaszoló, hogy túl irodalmi lenne nekem? Érdekes...
19:45:
Nem vagyok bizony... =) De melyik könyvesboltban lehet kapni? Alexandrában szerinted?
Mi az hogy IGAZI vámpírok?
Mindenkit ki kell hogy ábrándítsak, de vámpírok nem léteznek, nincsen se alkonyatos se másmijen, mert nem léteznek!
Tényleg? :O:O Úristen... :'( Egy világ dőlt össze bennem. Pedig én azt hittem, hogy aki minden este benéz hozzám és iszik belőlem, az egy igazi vámpír. :'( Mekkorát csalódtam. :(
Viccet félretéve... Az igazit jelen esetben a "hagyományos" vámpírokra értettem... Akik vért isznak és ha kimennek a napra, akkor elégnek (nem pedig csillognak). Azért nem kell madárnak nézni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!