Milyen végzettség kell ahhoz, hogy Libriben, Alexandrában dolgozhassak?
Figyelt kérdés
Suli mellé keresnék valami nyugis részmunkaidős állást, és valahogy eszembe jutott, hogy jó lenne ilyen helyen dolgozni, mert imádom a könyveket, és a szakmám is könyvekkel kapcsolatos lesz.
Valaki tudna ebben a kérdésben segíteni? (nem konkrét munkát keresek, csak érdeklődök, hogy egy ilyen álláshoz mi kell)
2010. okt. 18. 20:27
1/5 anonim válasza:
Eladó bárki lehet, főleg diákmunkával - lásd teszkó...
Bölcsész diplomával más munkát úgy is nehéz lesz találni :)
2/5 A kérdező kommentje:
nem bölcsész leszek, de kösz a bizalmat....
2010. okt. 18. 20:52
3/5 anonim válasza:
Valamilyen kereskedelmi végzettség biztos, hogy kell.
4/5 anonim válasza:
Unokatesóm is dolgozott Libriben, ő ruhaipari szakközépben végzett, ami magyarul varrónőt jelent. Szerintem főnöke válogatja, hogy mit kér.
5/5 A kérdező kommentje:
oksa, köszi:)
én is ruhaipariba jártam, de csak érettségiztem ott, azt is fizikából:D nem maradtam okj-n, szóval én messze vagyok a "varrónőségtől":D
2010. okt. 25. 19:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!