Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Milyen végzettség kell ahhoz,...

Milyen végzettség kell ahhoz, hogy Libriben, Alexandrában dolgozhassak?

Figyelt kérdés

Suli mellé keresnék valami nyugis részmunkaidős állást, és valahogy eszembe jutott, hogy jó lenne ilyen helyen dolgozni, mert imádom a könyveket, és a szakmám is könyvekkel kapcsolatos lesz.

Valaki tudna ebben a kérdésben segíteni? (nem konkrét munkát keresek, csak érdeklődök, hogy egy ilyen álláshoz mi kell)

2010. okt. 18. 20:27
 1/5 anonim válasza:
0%

Eladó bárki lehet, főleg diákmunkával - lásd teszkó...

Bölcsész diplomával más munkát úgy is nehéz lesz találni :)

2010. okt. 18. 20:36
 2/5 A kérdező kommentje:
nem bölcsész leszek, de kösz a bizalmat....
2010. okt. 18. 20:52
 3/5 anonim ***** válasza:
Valamilyen kereskedelmi végzettség biztos, hogy kell.
2010. okt. 19. 00:02
 4/5 anonim ***** válasza:
Unokatesóm is dolgozott Libriben, ő ruhaipari szakközépben végzett, ami magyarul varrónőt jelent. Szerintem főnöke válogatja, hogy mit kér.
2010. okt. 23. 16:41
 5/5 A kérdező kommentje:

oksa, köszi:)

én is ruhaipariba jártam, de csak érettségiztem ott, azt is fizikából:D nem maradtam okj-n, szóval én messze vagyok a "varrónőségtől":D

2010. okt. 25. 19:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!