Milyen terülten vállaljak munkát, ha csak a beszélgetéshez a beszéléshez értek? Ehhez milyen végzettség kell?
Értékesítő már voltsm, de az nem ment, mert nem tudtam végignézni azt, hogy egy kedves néni megvesz egy olyan dolgot ami egyébként nem is létszükséklet, de vagyok én aki nagyon hatékonyat tukmálom rá.
Az Éretségim sem sikerült annyira jó, úgyhogy pszihológusnak sem mehetek. :)Köszi a válaszokat.
Hát, úgy látom, nyelvtanárnak sem...
Esetleg tolmácsnak mehetnél, ha tudsz nyelvet.Vagy dumaszínházba, ha van esetleg felvétel.
A dumaszínház nem lesz jó neked, ahhoz nem csak beszélni kell tudni.
De elmehetsz például taxisnak, oda mondjuk kell egy jogsi is, de előny, ha jó beszélőkéd van, és elég jól lehet vele keresni. És senkit nem kell átvágnod. Valamilyen boltban is lehetsz eladó, mondjuk ne hipermarketben, hanem ilyen kis bolban, ahol egy típusú árut kérnek, ott is kell beszélgetned a vevőkkel, mert tőled fognak segítséget kérni. És kereskedelmi gyakorlatod már úgyis van. Vagy lehetsz call-centeres, ebből rengeteg állás van, általában bejövő telefonokat kell továbbítani vagy megoldani a problémájukat mondjuk egy internetszolgáltatónál. A telemarketinget azért nem írom, mert az ugyanolyan értékesítés, mint amit eddig csináltál.
parlamenti szóvivő? :D
Amúgy én írtam a call-centert, de szerintem ne vesd el az ötletet, mert az nem igaz, hogy szaktudás kell. A helpdeskhez kell, de call centerbe általában nem, vagy csak annyi, amennyit előtte pár nap alatt megtanítanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!