30-as korosztály, ajánlanátok jó könyveket?
35 vagyok. Az általad említett könyveket nem ismerem (vagyis a Katedrálist olvastam kb 20 évvel ezelőtt), de szívesen leírom, hogy nekem mostanában mik jöttek be. Igyekszem a témákhoz illően írni, bár én meglehetősen kedvelem az ifjúsági (vagy hogy divat mostanában nevezni? young adult?) könyveket.
némileg postapokaliptikus témába beillik: Madarak a dobozban, Wayward Pines trilógia
Történelmi: Outlander sorozat
Sci-fi: A marsi
Nem a megadott témákhoz illik, de a Silber trilógia (ifjúsági, kicsit romantikus, misztikus) és a Párválasztó sorozat (utopisztikus, romantikus, de nem csöpögősen).
Illetve nem olvastam még, de régóta várólistás a Leviatán trilógia (történelmi, sci-fi), a Csodaidők sorozat, a végtelen horizont, és Böszörményi Rémálom trilógiája (ebből az elsőt olvastam, poszapokaliptikus, misztikus, fantasy, és nagyon jó).
Brian McClellan: Vérrel írt ígéretek
Ildefonso Falcones: A tenger katedrálisa
Robert Charles Wilson: Pörgés
Steven Erikson: A Hold udvara
Robin Hobb: Az orgyilkos tanítványa
Brandon Sanderson: A Végső Birodalom
Umberto Eco: A rózsa neve
Brandon Sanderson: Elantris
Lian Hearn: A fülemülepadló
Joe Abercrombie: A penge maga
Szerb Antal: A Pendragon legenda
Jack Campbell: Rendíthetetlen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!