Idősebb korosztály! Ajánlanátok nekem könyveket, írókat?
Szerintem jó írók:
Terry Pratchett
George R. R. Martin
J. Goldenlane
Brian McClellan
Joe Hill
Hannu Rajaniemi
Brandon Sanderson
Neil Gaiman
Philip K. Dick
John Scalzi
Dan Simmons
Mark Lawrence
Frank Herbert
Stephen King
Robin Hobb
Jó könyvek:
Chuck Wendig: Vészmadarak
Katherine Addison: A koboldcsászár
Catherynne M. Valente: Marija Morevna és a Halhatatlan
Andy Weir: A marsi
Patrick Rothfuss: A szél neve
Robert Jackson Bennett: Lépcsők városa
N. K. Jemisin. Az ötödik évszak
Helene Wecker: A gólem és a dzsinn
mit takar az idősebb korosztály?
milyen stílusú könyvek érdekelnek?
ha "csak úgy" vaktában kellene könyvet ajánlanom, akkor (Harry Pottert nem is, hiszen láthatóan szoktál olvasni, szóval nem kell bemutatni) én az Aramanth titka trilógiát mindenképpen mondanám. Ifjúsági könyv, de nagyon klassz. Én is felnőtt fejjel olvastam már.
Antikvár könyvek közül A diadalív árnyékábant olvastam nemrég, és nem értem, hogy eddig miért maradt ez ki az életemből. Ugyanígy az E.T. a Zöld bolygó könyve is friss olvasásom. Könnyed olvasmány, 1délutános, és Totyizselé-havert mindenkinek!
Ha komolyabb könyvet akarsz (ugyan nem antikvár), de nagyon-nagyon klassz olvasmány a Madarak a dobozban. Hidegrázós, hátborzongató, nem akarod tudni, mi lesz a következő oldalon, de mégis letehetetlen, félős, ijesztő, elgondolkodtató, a végén megkönnyezendő... tipikusan az a könyv, amin utána napokig gondolkodni lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!