Rick Riordan könyveit (Percy Jackson regények) milyen korosztálynak ajánlanátok inkább?
Figyelt kérdés
Tehát én 19 évesen élvezném és éreznék benne annyi komolyságot benne mint mondjuk egy Harry Potter-szériában? Mert az azért nem volt elejétől a végéig egy tündérmese és szerintem minden korosztálynak tudott szólni.
A Percy Jackson-nal mi a helyzet?
#görög #könyv #Harry Potter #mítosz #regény #korosztály #mitológia #besorolás #Rick Riordan #Percy Jackson
2017. jan. 8. 13:54
1/7 anonim válasza:
Én 16 éves vagyok, és imádom!
Szerintem neked is tetszeni fog, a szereplők életkora, nem tudom, hogy ez neked mennyire szempont, 13-16 év körül mozog. Nagyon élvezetes, és rengetegféle szereplő van benne.
2/7 anonim válasza:
Én is 19 éves vagyok és a kedvenc könyv sorozatom. Az meg, hogy hány évesek szerintem nem szempont, mert Harryvel is 11 évesen ismerkedtünk meg. Abban viszont van hasonlóság, hogy ebben a sorozatban is mindig egy évvel idősebbek lesznek a szereplők. Egyébként a vége felé már nem mondanám annyira gyerekesnek, mert azért voltak benne komoly jelentek.
3/7 anonim válasza:
12-24 éves korig szerintem ha az elejétől kezded,élvezni fogod az biztos
4/7 anonim válasza:
Én 18 éves vagyok és egyszerűen imádom, az egyik kedvenc könyvsorozatom :)
5/7 anonim válasza:
Ha szereted a görög mitológiát, bármikor elolvashatod! Én csak ajánlani tudom! (és a későbbiekben érdemes elolvasni az Olimposz hőseit is, ha tetszett)
6/7 Sandy20022 válasza:
szerintem 10 éves kortól mindenki imádná
7/7 anonim válasza:
10-15 között kb.Felette se rossz de szerintem akkor már kevésbé élvezhető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!