Szeretnék elkezdeni olvasni. Mivel kezdjem?
Kezdésnek tényleg jó a Harry Potter. Kortól függetlenül. 60éves anyukám is olvasta :)
A Párválasztó sorozat is nagyon klassz, olvastatja magát, bár ez inkább romantikus.
Amit nem tudtam letenni, és megfelel az elvárásodnak: Árvácska. Rövid, velős, és kitépi a szívedet, mielőtt ugrálna rajta egy sort.
Madarak a dobozban is meglehetősen drámai.
A sorstalanság nem egy kezdő olvasónak való nehezen emészthető szar...
Jó lenne tudni legalább a korod, nemed... tény, hogy a harry potter jó, de ha pl 30 elmúltál, nem te vagy a célközönsége.
Első vagyok
Én a 11. szülinapomra kaptam meg az első könyvet, most leszek 20. Ez idő alatt vagy 10-szer elolvastam mind a 7 könyvet és a többi könyvet is, ami ehhez kapcsolódik, de ha most kezdenék neki, tuti, hogy akkor is 10-szer olvasnám el. Attól még, hogy gyerekekről szól (akik mellesleg felnőnek közben), bárki olvashatja. Ha ennyire felnőttnek való könyv kéne a kérdezőnek, akkor bármelyik 18+-os könyvnek nekiülhet, (és most nem a Szürkére gondolok elsősorban), teljesen mindegy.
én a főiskolán találkoztam vele először. amikor először kiadták, éppen érettségi előtt álttam, azt gondoltam, hogy nem vagyok kíváncsi ilyen gyerekmesére.
aztán főiskolásan karácsonyra kaptam a 4. részt, amikor megjelent (fene sem érti, azóta is ezt a részt utálom a legjobban), és annak elolvasása után kíváncsi lettem az elejére is.
az 5. résztől pedig már a megjelenés napján hoztam el őket a boltból.
"Tipikus keveset olvasók nagy könyve a harry potter... ettől független, attól, hogy komolyabb művet még nem olvastatok, nem ti vagytok a célközönség..."
ez némileg bicskanyitogató hozzászólás volt.
azért kíváncsi vagyok, neked mi számít "komolyabb" műnek? de tényleg! ugyan, írd már le!
Kedves Kérdező!
20 évesen a Párválasztó sorozat is elnyerheti tetszésedet, olvastatja magát.
illetve Böszörményi Gyula könyvei is bejöhetnek.
Tipikus keveset olvasók nagy könyve a harry potter... ettől független, attól, hogy komolyabb művet még nem olvastatok, nem ti vagytok a célközönség...
Első vagyok
Ilyen hozzászólások miatt kezdem el hevesen püfölni a billentyűzetet. Kedves válaszoló, sorolj már fel kapásból pár művet, amit elolvastál, de gyanítom nincs egy sem, csak nagy a szád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!