Valaki tud nekem jó horrort esetleg sci-fi, fantasyt ajánlani?
Pár éve eléggé egysíkú terepen mozgok könyvek terén és ezen akarok változtatni.
Horror könyvet nem olvastam, mivel eleve a filmeket se szeretem, nekem túl kiszámíthatóak, viszont szeretnék könyveknek esélyt adni, szóval valami igazán jófélét kérnék.:D
A másil pedig, hogy a Vörös lázadásba egy az egyben beleszerettem, ami sci-fi könyv. Tetszik ez a fajta stílus, szóval hozzá hasonlókra is vevő lennék.:D
Fantasy meg hát örök szerelem, de csak könyvmolyos távlatokban mozgok, ami már zavaró nekem, szóval most mellőzzük az ilyen-olyan pöttyös könyveket és esetleg másik kiadótól, szintén jó fajta fantasy könyvet tudtok mondani?:)
fantasy:
J. Goldenlane-nek könnyed, vicces regényei vannak, és kifejezetten szórakoztatóak. És még magyar is az írónő. :)
Brandon Sanderson is jókat ír, én szeretem nagyon.
Andrzej Sapkowski Vaják sorozata meg még jobb. :)
Első:
Bizonytalan vagyok vele kapcsolatban, szeretem a hosszú könyveket, de nála kicsit elrettentő a mennyiség. Sokszor tapasztalom, hogy hiaba sok az oldalszám, a sztori éppen csak döcög.
Mindenesetre körülnézek az alkotásai közt. Köszönöm a választ.:)
Második:
Nekem a magyar írók nagyja csalódás volt sajnos, eléggé kétkedve állok hozzá.
Róla nem hallott, de rá lesek, köszönöm!
Ó, a Vaják, már jó ideje nézegetem, csak kicsit sokallom az árát, pedig tudom megérné.:D
Wayward pines
Madarak a dobozban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!