Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Meg szabad ragasztani a...

Meg szabad ragasztani a szakadt könyvtári könyveket?

Figyelt kérdés
Nem nálam sérült meg, csak szívesen 'megjavítanám'. Szabad ilyet csinálni?

2018. febr. 8. 11:09
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Én meg szoktam gyógyítani, ha olyan hiba, amiről tudom, hogy sikerül megoldanom. jellemzően ha pl 1-2 lap vagy egy nagyobb rész kiesett belőle, azt visszaragasztom, de ha teljesen darabjaira hullott, azt nyilván nem.
2018. febr. 8. 11:40
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ
2018. febr. 9. 08:34
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha szépen meg tudod ragasztani(kisebb a hiba csak), akkor nyugodtan.
2018. febr. 9. 19:51
 4/4 anonim ***** válasza:
Régebbi a kérdés, de azt válaszolnám, hogy inkább ne. Nagyobb könyvtárakban megoldják (mikor odajut a könyv...), kisebben is jobb, ha a könyvtáros bajlódik vele, mert legalább tud arról, hogy a könyv milyen állapotban van (esetleg, ha mód van rá, akkor kicserélik), ha eddig nem vette észre senki (nagyobb forgalomnál nincs idejük mindig átnézni minden könyvet). Esetleg, ha nem látszik kívülről, és belülről szakadt, akkor felhívhatod rá a figyelmét. Jó esetben előbb-utóbb kezdenek vele valamit.
2019. jan. 13. 20:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!