Ti melyik Roxfort házba kerülnétek?
Figyelt kérdés
Tegyük fel hogy bekerülnénk a Roxfort-ba, ti melyik házban lennétek a tulajdonságaitok alapján? Lássuk kik vannak legtöbben, nálam Mardekár :D2018. febr. 6. 19:21
21/29 anonim válasza:
Szerintem Ron egyértelműen griffendéles, semmilyen más házba nem tudnám elképzelni. Neville-ről azt olvastam, hogy a Hugrabugba akart kerülni - minden esetre a hetedik rész végére (bár szvsz előbb is) kiderült, hogy ő is bátor és hősi lelkű.
22/29 anonim válasza:
Persze, csak azt mondom, hogy mindkettejükből csak később jöttek ki igazán a tipikus griffendéles tulajdonságok, amik addig bennük rejlettek. És persze, a Süveg figyelembe veszi valamelyest azt is, hogy hová szeretnének kerülni, de azért nem kívánság műsor, hisz akkor nem beosztás lenne, hanem mondjuk mindenki megjelölné, hogy hova akar kerülni :D Viszont pont azért veszi valamenyire figyelembe a kérésüket, mert az által is lejön az ember értékrendje.
23/29 A kérdező kommentje:
örülök hogy ennyien válaszoltatok a kérdésemre és annak is hogy különböző válaszokat kaptam, arra számítottam, hogy a főszereplők miatt mindenki griffendéles :D én mindíg is éreztem hogy mardekáros vagyok, pottermore-n be is bizonyult. Bár van bennem egy kis hugrabug is így slytherpuff-nak tartom magam :D
2018. febr. 17. 12:57
24/29 anonim válasza:
Nekem az összes teszre Mardekár jött ki.
És szerintem is oda kerülnék mert, habár szemét nem vagyok de rafinált és becsvágyó annál inkább!😉 Ja és imádom a kígyókat.
25/29 anonim válasza:
Talán Griffendél! XD És te miért pont a Mardekárba?
26/29 A kérdező kommentje:
És te miért pont a Griffendélbe? Én úgyanúgy kérdezhetném :D ambíciózus vagyok, feltörekvő, elérem amit akarok és jól áll a zöld. Illetve a kedvenc szereplőim is Mardekárosok, és nem szimpatizállok azzal hogy a Griffendélben bármi rosszat elkövettek plusz pontokat kaptak, Dumbledore mindíg is kivételezett velük, a többi ház meg nem érdekelte
2018. febr. 25. 19:00
28/29 anonim válasza:
A Pottermore szerint és szerintem is Hollóhát:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!