Hugrabug, egészen biztosan. Nem vagyok se kompetitív, se ambíciózus, se törekvő, a másik három háznak egy nemes jellemzője sincs meg bennem, szeretek csak úgy ellenni. :)
A Pottermore-on meg minden alkalommal másik házat kapok, nagyon sokan nem szeretik azt a fajta beosztós tesztet.
2018. febr. 8. 10:02
13/29 anonim válasza:
Pottermore-on a Griffendél 💛💓💛💓!!
Nekem van egy elméletek miszerint:
A Mardekárba a ravasz és ambiciózus emberek kerülnek. A Hugrabugba a szerény, békés és türelmes személyeket osztja be a Süveg. A Hollóhátba az, aki különösen intelligens és szeret agyalni.
Ami senkire sem igaz, az kerül a Griffendélbe és mivel kellett valami jó erény ezért ráhúzták, hogy az a bátorság háza.
Szvl szerintem ez vhogy így van.
2018. febr. 9. 07:45
14/29 anonim válasza:
Én mindig is éreztem hogy Mardekáros vagyok, és a pottermoreon be is kerültem. A jó oldalán harcolnék mindig is az ezer százalék, de nem látom miért volna rossz néhány sötét varázsigét alkalmazni, ha azzal gyorsabb minden.
2018. febr. 10. 20:07
15/29 anonim válasza:
A Pottermore szerint Griffendél. Büszke is vagyok rá! :) És mivel a Teszlek Süveg figyelembe veszi a kívánságokat, 1000 százalék, hogy Griffendél. :)
2018. febr. 10. 20:41
16/29 anonim válasza:
Engem a Hugrabugba tett a Pottermore, az a legszimpatikusabb ház, de szerintem a Hollóhát is esélyes nálam. Van, aki szerint tipikus mardekáros vagyok. Egy biztos: a Griffendél kizárt. Nincs bajom azzal a házzal sem, de abszolút nem az én világom.
2018. febr. 11. 09:08
17/29 anonim válasza:
Pottermore-t leszarom, a teszleksüveget befolyásolja az is, te mit akarsz, így egyértelműen Griffendél... de amúgy a jellemem alapján is... bár a 11 éves kori jellemem az még szerintem hugrabug volt, de akkor is griffendéles akartam volna lenni.
2018. febr. 12. 10:24
18/29 anonim válasza:
Pottermore szerint Hugrabugba, szerintem Hollóhátba vagy Griffendélbe
2018. febr. 14. 20:45
19/29 anonim válasza:
Pedig a Pottermore az official, mégis csak Rowling alkotta meg... Én tehát annak hiszek. Még ha nem is feltétlen érzed magad annak, nem tudni, mikor jön elő a rejtett éned. Eleinte se Ronról, se Nevilleről nem lett volna elmondható, hogy annyira bátor lenne, később látszott meg rajtuk, mennyire griffendélesek is.
Amúgy én Hugrabug vagyok, mindig is annak éreztem magam, Pottermore is oda osztott. Mások szerint van bennem valamennyi Griffendél is. Egy másik teszt, ahol arányokban mutatta, a Griffendélt adta a Hugra után másodiknak.
2018. febr. 14. 21:03
20/29 anonim válasza:
Szeri tem se Ron se Nevil nem azért került a Griffendélbe, mert a teszleksüveg látott bennük valami fene nagy bátorságot, hanem mert nemes egyszerűséggel Nevil oda akart kerülni mert különben a nagyanyja megnyúzza, Ron meg nem akart kilógni a családból...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!