Az normális hogy Harry Potter megszállott vagyok?
Figyelt kérdés
Egyszerűen rákaptam a könyvekre és a filmekre. Már láttam a filmeket korábban de most nosztalgikus érzés fog el ha nézem a filmeket. Valahogy annyira szeretném ha mindez igaz lenne...annyira élnék a Roxfortban! Mindig csak ez jár a fejembe! Talán megbolondultam?2018. febr. 5. 23:47
21/24 anonim válasza:
Bárcsak létezne :D és lehetne magyarul mert nem megy az angol ;)
en is HP fan vagyok :D
Mondhatjuk hogy sokan vagyunk HP bolondok ;)
22/24 anonim válasza:
Ha tetszik akkor semmi baj nincs vele!!! Én az egész sorozatot most olvasom 4-re...!
23/24 cSAKiVáncsiVagyok válasza:
Figyi amugy ha nem lenne ciki és szégyen ki menni ugy az utcára én pl halálisten lennék :D ˙(Bleach) fekete eszkimo ruhába és kardal a kezembe vadásznám a rosszt :D de embernek születtünk ugy hogy ja van ilyen :( xd
24/24 anonim válasza:
Igen, normális
Én is így vagyok vele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!