Rendelt már valaki a Bookline-rol? (Készpénz fizetéssel)
Figyelt kérdés
2018. jan. 25. 17:25
1/3 anonim válasza:
Ne haragudj leütöm a poént!
Valaki biztos rendelt már.
De mi a kérdésed? Hogy hogyan zajlik a kiszállítás meg a fizetés vagy mi?
2/3 anonim válasza:
Most mi is lenne a kerdes lenyege?
Na hat nem nagyin ertem a kerdest, ufyh ha nem erre gondoltal...
Igen, szinte csak onann rendelek. A legtobb konyv legalabb felaron van, de volt egy jo oar alkalom is amikor 3000-3509 forintos konyveket 500 meg 1000 forintokert vettem. Nagyon megeri.
En az atveteli pontokhoz szoktam kerni, mert ugy a kiszallitas ingyenes. Szerencsere jo sok van, ugyh nem kell messzire menni.
Mindig idoben, es az elvart allapotban kaptam meg a konyveket. Mar szinte csak onnan rendelek. Nagyon megeri.
3/3 anonim válasza:
Rendszeresen rendelgetek onnan könyvet, szerintem a legjobb :D. Ma is rendeltem, és a 2 nap helyett, már a rendelés napján a kijelölt Libriben volt, viszont általában van kisebb - nagyobb szépséghiba a terméken :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!