Agave vagy Bookline rendelés?
Adott egy díszdobozos könyv, ami a Bookline-nál 10.000 az Agave webshopjában (a kiadója) pedig 9.000 Ft, és nem tudom honnan rendeljem meg. A Bookline nekem szimpatikusabban hangzik, van boltjuk is stb... Mert félek, hogy pl. sérülten kapom meg. Bár az Agave csak webshoppal rendelkezik, de mégiscsak a könyv kiadója.
Szerintetek?
Simán rendelhetsz kiadótól. Én is kiadótól szoktam rendelni, mert pénzben sokkal jobban jövök ki, és még egy könyvvel se volt problémám. Sőt, ajándékokat is kaptam már.
Viszont arra figyelj, hogy a 9 rongyhoz még jön a szállítási költség is ,és akkor már lehet, hogy jobban megéri ingyen egy bookline-ba rendelni.
Amikor kiadótól rendel az ember, akkor a kiadó az adott könyv után a teljes fizetett összeget megkapja ezzel tudod támogatni a többi könyv megjelenését.
Az Agave tisztességes kiadó, jó kapcsolatot tart a vevőivel/olvasóival és jó a problémakezelésük is.
Nem hiszem, hogy sérült árut kapsz, de amennyiben mégis előfordul akkor szólni kell nekik és kicserélik.
Azóta valószínűleg már rendeltél. :) De én is arra szavazok, hogy ilyen esetben érdemes közvetlenül a kiadótól rendelni, így őket is jobban tudod támogatni -
elvégre minél több kézen-közön megy keresztül a könyv, annyi hasznot húznak le róla, és végül pont a könyv "előállítójának" (szerzőnek, kiadónak) lesz belőle a legkevesebb haszna... :/
Amikor tehetem, én is a kiadóktól rendelek (pl. a Könyvmolyképzőtől rendszeresen, ott 2 bármilyen összegű könyvük rendelése esetén ingyen szállítják ki a csomagot).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!