Szerintetek mikor fog megérkezni az átvételi pontra, mik a tapasztalatok? Mennyit késhet maximum? (könyvrendelés bookline-tól)
Elég jól tudják tartani a határidőket.Ha egy termék nincs raktáron, akkor persze a beszerzésre - ebből következően a kiszállításra - fordított idő nőhet.
A határidő módosításáról szoktak e-mailt küldeni.
( Az különböző ünnepek előtt leadott rendelések beszerzése, kiszállítása - a megnövekedett forgalom miatt - szinte az összes online áruház esetében egyébként is némi késéssel szokott járni. )
Idézet a GYIK-jükből:
"Amint rendelését átadjuk a futárnak, vagy az személyesen átvehetővé válik, erről Önt e-mailben értesítjük, valamint a honlapon az "eddigi megrendelések" menüpontban a rendelés státusza "átvehető/kiszállítás alatt"-ra vált."
Átvettem a sértetlen csomagot - egy termék hiányzott belőle - jeleztem feléjük - küldték.
Volt egy termék, amelynek a határidejét többször is módosították - nyilván nem tudták beszerezni.Miután előre fizettem, egy idő után lemondtam a terméket, és megegyeztünk, hogy a befizetett összeget - én kértem így - egy másik vásárláskor használom föl.
Az esetek döntő többségében határidőben ment minden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!