Az új Star Wars könyvek is olyan szörnyűek lettek mint az új filmek?
Figyelt kérdés
2018. jan. 19. 11:29
1/3 anonim válasza:
Szörnyűek? Pár napja néztem az Utolsó jediket, életem egyik legfantasztikusabb SW élménye volt :D
Jó, nem volt hibátlan, de hogy szörnyű, az elég túlzás.
2/3 anonim válasza:
Kedves kérdező! Először is ez egy rossz kiindulópont. Most te előre eldöntöd magadnak hogy rossz lesz és előítéletesen állsz valaminek neki? Mert ez esetben inkább neki se kezdj mert neked se jó, benne van hogy akkor se élvezed még ha szeretnéd is mert túlságosan bebeszélted magadnak. Viszont ha ezen túllendültél, akkor is azt mondom hogy erősen szubjektív dolog és embertől függ mit mondanak. Én is mondhatnám valakinek hogy ne nézd a Friday the 13th filmeket mert szerintem hülyeség és nem szeretem a horrort. Ugye ez érezhető hogy nem müködőképes dolog. Most nem fogok belemenni hogy szerintem nem szörnyű, de ez megint csak egyéni vélemény. Ahogy látom azonban az 1-es válaszolót azért pontozták le mert neki tetszett. Csak gratulálni tudok, gondolom haterek csinálták akiknek a fikázás jól megy de más véleményének elfogadása már nem. Most lehet azt hiszitek hogy én védeni akarom és olyan nagyszerűnek tartom a filmet. Ez túlzás viszont ennyire rossznak tartani se kellene. Szerintem. No de mindegy várom én is a hatereket lehet lepontozni, legalább tudom hogy mások se tudtak mit kezdeni a dologgal.
3/3 anonim válasza:
Csatlakozom az első kettőhöz, szerintem is jó filmek az új Star Warsok, és nem kell mindig más véleményére adni. Menj el, nézd meg, ha nem akarsz rá pénzt költeni (amúgy sem sokáig van már a moziban) akkor meg várd meg amíg megjelenik lemezre. Majd akkor kiderül hogy neked jó-e vagy sem. A haterekre hallgatni nagyon rossz döntés, mindig vannak, akik dacból és divatból utálnak valamit, nem szabad velük foglalkozni. A könyvekről nem tudok nyilatkozni, azokat nem olvastam, csak régebbieket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!