Plébán Kristóf kérdése:
Star wars könyvek kapcsán. 1. Kezdjem el olvasni? 2. És ha igen, kánon vagy star wars legendák?
Figyelt kérdés
Vagy már 5 éve vagyok hatalmas star wars fan és a filmek,sorozatoktól eltérő történetek is érdekelnek. Így nagy star wars fan-ként kezdjem el a könyveket el olvasni? És ha igen a kánon könyvekkel vagy a star wars legendákkal kezdjem? És ha az egyik, melyiket olvassam elsőnek, másodiknak,harmadiknak stb. Amennyi van?#könyv #Star Wars #Csillagok háborúja #Star Wars: Legendák #Csillagok háborúja könyvek #Star Wars: Kánon
2017. dec. 17. 21:34
1/1 anonim válasza:
Szia!
Én a kánon könyveket javaslom, mivel azok illenek bele logikailag az új filmekbe, és jómagam is közülük válogatok.
Én melegen ajánlom az Utóhatás trilógiát, mert sokfelől áthidalja a 6 és 7 közötti űrt, de új szereplőket, helyszíneket ismerhetünk meg benne, és a végén a Jakku-i roncsmező is magyarázatot kap :). Nagyon sok izgalom van benne, a szereplők motivációja mindig egyértelmű, nagyon kalandos. Ebben a könyvben sok típusú cselekmény van, amiből te is rá tudsz jönni, milyen stílusú könyvekkel szeretnéd folytatni (inkább lázadók kalandjaival, vagy birodalmi szereplőkkel kapcsolatos történetekkel).
Késői válasz, de ami késik, nem múlik.:) Jó olvasást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!