Star Wars világába illő fiú és lány keresztnevek?
Figyelt kérdés
Nagyon sok lenne, azt megköszönném. Ha lehet akkor ne linket köszi!2017. dec. 29. 19:03
1/4 A kérdező kommentje:
Star wars, fanfiction, név, angol, lehetőleg olyan amit nem lehet becézni, regény
2017. dec. 29. 20:19
2/4 anonim válasza:
Kérdés,hogy olyan neveket szeretnél amik még nem szerepeltek valamelyik filmben,regényben,sorozatban stb.-ben vagy jók lesznek azok is ? Az én javaslatom: Ha van a karakterednek egy jellemző tulajdonsága vagy szerepe pl:bölcs,ügyeskedő,hűséges,áruló stb. és egy tetszőleges számodra szép hangzású nyelven nézd meg ezek hogy hangzanak pl: a bölcs litvánul protingas,az ügyeskedő grúzul unari,a hűséges maoriul mateaki,az áruló szuahéliul makhaini. Ez csak pár példa erre,hogy google fordítóval egy random nyelvre lefordítasz pár tulajdonságot :D
3/4 A kérdező kommentje:
Én is így szoktam, de nem találtam olyan nyelvet, ami jól hangzik. Jöhet olyan név is, amely már egy sorozatban szerepelt, de nem főszereplő neve. Az én főhősöm egy herceg, akit még kiskorában kimenekítettek a bolygólyáról, ahol dúlt a háború. A főtanácsos volt, aki egy jedi, csak kilépett a rendből, mert megismert egy nőt, akibe szerelmes volt és mivel a Jedi kódex tiltja, hogy jedi kötődjön anyagi javakhoz, hatalomhoz, és a másik nem iránt nem táplálhat érzéseket, ezért kilépett a rendből, hivatalosan szürke jedi, de ő nem vallja magát annak, saját elmondása szerint ő csak egy erőhasználó. Szóval ők a két főszereplő.
2018. jan. 6. 20:25
4/4 anonim válasza:
A google fordító legalább 70-80 nyelven ért csak van valami amit egzotikusnak találsz eléggé,nem kell feltétlen a nagyobb,ismertebb nyelvekben gondolkodni.(Ezért írtam neked a litván,maori,szuahéli,grúz nyelveket).
De egyébként sima hétköznapi keresztnevük is lehet(lásd:Luke,Finn,Ben,Rose csak pár név a legújabb epizódból).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!