Van korhatára az Aranymosás Irodalmi Pályázatnak? Ha igen, hány éves kortól lehet pályázni? Vannak itt olyanok, akik részt vettek és vannak tapasztalataik?
Elég sok kérdésem van, mert szeretném elküldeni egy igen jól sikerült könyvemet, a korosztályomnak nagyon tetszett és bepróbálkoznék az Aranymosással, hátha..
Nagyon jó lenne, ha fönti kérdésekre 15-ig választ kapnék, ugyanis az a határidő.
A történetet illetően, ha valakit érdekelne, egy ifjúsági regény, ami szerintem tetszene az... Ifjúságnak. Ezalatt olyan 14-18 éves lányokat értem.
Előre is köszönöm a válaszokat!
"Gyerekek miért nem nyernek soha?" Magad válaszoltad meg: mert nem tudnak olyan választékosan írni.
A könyvkiadás nem jótékonysági intézmény, olyan könyvet adnak ki, amivel felételezhetően keresni is fognak. Gyerek által könyvet, ami tele van szóismétléssel, félértelmes mondatokkal nem fogja megvenni a rokonokon kívül senki.
Hát, nekem a választékos írással nincs gondom, akik elolvasták, mondták is, milyen szépen fogalmaztam. Márcsak a történet miatt kell aggódnom.
Az utóbbi kérdést azért tettem fel, hátha van esetleg egy gyerek kategória is... De ezek szerint nincs.
Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!