Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Ajánlanátok nekem valami könyvet?

Ajánlanátok nekem valami könyvet?

Figyelt kérdés
14 éves vagyok. Szeretem a romantikus, fordulatos regényeket. Ajánlanátok valami olyat, ami leköti a figyelmemet, alig lehet lerakni? (ne vámpírosat)
2010. jún. 4. 16:54
 1/9 anonim válasza:
100%

Corinne Hofmann: Afrikai szeretők

Én szeretem, egy valós történet. Néha sírós, néha nevetős. Egy nagyon erős asszonyt mutat be, aki végtelenül szerelmes és mindent megtenne a szerelméért. A legjobban a két világ (Afrika és Svájc) közti ellentét tetszett. Nagyon hiteles, nagyon valós. Egy hihetetlen élettörténet. Szerintem mindenképp megéri elolvasni.

2010. jún. 4. 18:23
 2/9 anonim ***** válasza:
Meg Cabot - Neveletlen hercegnő naplója
2010. jún. 4. 18:59
 3/9 anonim ***** válasza:
Szabó Magda: Születésnap
2010. jún. 4. 22:40
 4/9 anonim ***** válasza:

szia

az alkonyat nagyon jó, és igaz hogy vámpíros denincs benne semmi olyan.... hogy most megiszom az összes véredXDXD

2010. jún. 5. 17:23
 5/9 anonim válasza:

Ne azt a szar alkonyatot vedd!Rohadt uncsi h mindenki itt ájuldozik tőle:S Inkább A neveletlen hercegnő naplóját:D:D

én imádom,megvan szinte az összes rész pont egy 14 éves csajról szól aki hercegnő lesz és a könyv leírja a gimis éveit:D hihetetlenül izgalmas,vicces,romantikus:D Szerintem ez tökéletes neked:DNéznd meg a libriben:D

15/l

2010. jún. 6. 08:42
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Vámpírosat még mindig nem akarok, a születésnapot már olvastam és nagyon tetszett! A többit elolvasom! :)
2010. jún. 6. 08:56
 7/9 anonim válasza:
Margaret Mitchell- Elfújta a szél
2010. jún. 6. 22:46
 8/9 anonim ***** válasza:

Lucy Maud Montgomery - Anne sorozata

1. Anne otthonra talál

2. Anne az élet iskolájában

3. Anne válaszúton

4. Anne új vízekre evez

és így tovább

Egy árva kislány aki szerető otthonra és barátokra talál.

Nagyon jó minisorozat is készült belőle TV. Annyira szerettem tini koromban és még most is szeretem, pedig 31 vagyok :P Leánykalandok és szerelem is van benne :)

http://www.youtube.com/watch?v=HBim53mnX0U

http://www.youtube.com/watch?v=6pfsUIteL40&NR=1

2010. jún. 7. 17:14
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek!
2010. jún. 7. 17:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!