Miféle könyvet ajánlanátok nekem?
Figyelt kérdés
Mostanában kifogytam könyvekből, és gondoltam szerencsét próbálok itt. Szeretem a kalandos, humoros regényeket, de egy kis misztikum (gondolok itt a boszorkányokra, vérfarkasra, mágiára stb.)nem hiányozhat belőle, és egy kevéske romantika sem hátrány. Szeretem az olyat mint pl a HP sorozat, mikor az író megteremt egy teljesen új világot, és kifejti hogy az mint s hogyan. Előre köszönöm a válaszaitokat:)2011. szept. 18. 17:38
2/7 anonim válasza:
Dean R. Koontz könyvei nagyon jók. Misztikus, kicsit Stephen King-re hasonlít, de szerintem jobb.
3/7 anonim válasza:
A Burok: Nagyon izgalmas, kalandos, és földönkívüli kitalált lények szerepelnek benne, szerelem is van benne, pont amennyi kell :) Én, nagyon, nagyon szeretem, kérlek olvasd el :)
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszolóknak, hogy vették a fáradságot, és írtak. Sokat jelent nekem, köszönöm:)
2011. szept. 19. 18:10
5/7 anonim válasza:
Darren Shan vámpír vagy démon könyvei. A vámpír kicsit fordulatosabb ;).
Esetleg A Gyűrűk Ura, ha még nem olvastad, hihetetlen könyv.
6/7 A kérdező kommentje:
Köszi, h írtál:)
Darran Shant - Démon könyveit ajánlották, utána is olvastam a wiki-n, de annyira nem nyerte el a tetszésem. Ha akarod leírhatod a véleményed a könyvekről, hátha megtetszenek:D A Gyűrűk Urát olvastam még amikor 11-12 éves voltam, de jó hogy szóba hoztad, szép emlékek:)
2011. szept. 20. 16:11
7/7 intrepid válasza:
Ha gondolod: menj be a könyvtárba, tekeredj rá a katalógusra, Keresd meg Moldova Györgyöt. Írd ki az összes könyvét, és szépen olvasgasd ki. Egy időre adtam Neked elfoglaltságot. Ha végeztél jelentkezz, adok másik nevet, ha még szükséges lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!