Melyik könyvet olvassam előbb?
Figyelt kérdés
Suzanne Collins: A kiválasztott vagy Leiner Laura: Ég veled?2018. jan. 2. 10:36
2/7 anonim válasza:
Én egyiket sem olvasnám. A kiválasztott nekem iszonyatos nagy csalódás volt, az első két (főleg az első) rész ezerszer jobb volt, de persze azért senkit nem bátorítok arra, hogy ne olvassa el, én sem szeretek sorozatot félbehagyni. :) Leiner Laurát pedig nem szeretem, anno a Szent Johanna Gimit olvastam tőle, de igazából nem kötött le, unalmas volt, a főszereplő pedig sablonos és idegesítő, szóval más könyvét sem olvasnám. De ha mindenképpen választani kell, akkor egyértelműen A kiválasztott.
3/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat:) ,második: nekem eddig minden Leiner Laura könyv tetszett ,de most az ég veled rövid leírása nem fogott meg annyira mint az eddigiek. Szóval folytatom az éhezők viadalát. :)
2018. jan. 2. 11:30
5/7 anonim válasza:
ÉG VELED
Nagyon jo, elég valósághű
6/7 szentluca válasza:
Szerintem is Ég veled
Nekem sem tetszett először a leírása, de elolvastam és iszonyatosan jó volt. picit más mint a többi leiner laura könyv.
7/7 A kérdező kommentje:
nem tudom még ki olvassa de azért leírom. Elkezdtem tényleg a kiválasztottat olvasni de valahogy nem tudtam vele haladni így áttértem az ég veledre és tényleg nagyon jó. nem tudom lerakni:)
2018. jan. 6. 18:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!