A SzJG-hez hasonló könyvet keresek. Leiner Laura könyveit olvassam?! Ha igen melyiket?! Többi lent!
Engem nagyon nagyon elragadott a SzJG és valami hozzá hasonló könyvet szeretnék. Saját véleményekre, tanácsokat is elfogadok. Leiner Laura többi könyvét olvassam??! Vagy mit??! Minden választ szívesen várok.
Előre is Köszönöm.
Hát nem tudom mennyi idős vagy. Ha tetszett az SzJG és bírod Laura stílusát, akkor nézd meg a regényeit. (Bábelt nagyon ajánlom, a Bexi sorozatot is #márker, de ott van az Akkor szakítsunk és pár régebbi könyve is.)
Ezen kívül írok néhány olvasmányt még, hátha valami megtetszik:
Maros Edit: Hűvösvölgyi suli (7 kötetes)
Kalapos Éva: DAC (azt hiszem 5 kötetes)
Tavi Kata: Suli jegyzetek sorozat (4 részre tervezett, tudtommal eddig 3 jelent meg)
Ezek ilyen suli hangulatúak. Ha elmondod miket szeretsz, akkor tudok még bőven mondani ezt-azt. :D
#1 vagyok.
Persze eszembe jutott még pár. Nagyon ismertek, de ha a Szent Johanna Gimit olvastad, akkor itt van még pár híres, válogass:
J. K. Rowling: Harry Potterét gondolom már olvastad.
Jennifer L. Armentrout: Luxen sorozat (8 kötet kiegészítőkkel)
Simone Elkeles: Tökéletes kémia (az első rész címe, a másik kettőé nem ugrik be)
Meg Cabot: Neveletlen hercegnő naplója (19 rész kiegészítőkkel)
LOL könyvek úgy általánosságban.
Stephenie Meyer: Alkonyat sorozat (4 kötetes)
Jojo Moyes: Mielőtt megismertelek (van 2. része is)
Veronica Roth: Beavatott trilógia (van kiegészítője is)
George R. R. Martin: A tűz és jég dala (Trónok harca sorozat)
Suzanne Collins: Éhezők viadala trilógia
Kiera Cass: Párválasztó (7 része van eddig, ez az első)
Remélem mindent jól írtam. Most ennyi ugrott még be. Remélem adtam valami tippet és még nem olvastad az összeset. :D
Bexi-sorozat,ASz,Bábel,Remek! (LL)
LOL könyvek (legjobb a Lángra Lobbant Nyár) :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!