Melyik Harry Potter karakter halála szomorított el legjobban?
Én a Harry Potter könyvsorozat 6. Részét fejeztem be most , már sokszor olvastam , de nagyon szomorú voltam Dubledore halálakor :( ez a könyvsorozat az Életem része, beleélem magam a történetbe, ezért szomorú voltam :'( nálam a Hp könyvekben akik halála megviselt: Dubledore , Fred , Hedvig
Sajnáltam még Dobby t, Tonksot, Lupint, Siriust, de azért ők nem álltak annyira kozel hozzám, csak néhány fejezetben.
Most főleg a Harry Potter könyvekből erdekelne a vélemény hogy kiket sajnáltatok a legjobban .
Tudom hogy kellettek a halálok bele, hogy izgalmasabb legyen a sztori , de azért erdekelne a véleményetek
Vannak itt Harry Potter imádók? :D Hp fanok? Kedvenc rész? Kedvenc szereplő?
Engem Dumbledore halála szomorított el a legjobban, de nem is maga a halála, hanem inkább annak a következményei, hogy mi lesz akkor a varázsvilággal és hogy Voldemort könnyebben át fogja utána venni a hatalmat.
Meg persze Tonks és Remus. Amikor azt hitték, végre boldogok lehetnek... És persze szegény fiuk... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!