Melyik Harry Potter karakter halála szomorított el legjobban?
Én a Harry Potter könyvsorozat 6. Részét fejeztem be most , már sokszor olvastam , de nagyon szomorú voltam Dubledore halálakor :( ez a könyvsorozat az Életem része, beleélem magam a történetbe, ezért szomorú voltam :'( nálam a Hp könyvekben akik halála megviselt: Dubledore , Fred , Hedvig
Sajnáltam még Dobby t, Tonksot, Lupint, Siriust, de azért ők nem álltak annyira kozel hozzám, csak néhány fejezetben.
Most főleg a Harry Potter könyvekből erdekelne a vélemény hogy kiket sajnáltatok a legjobban .
Tudom hogy kellettek a halálok bele, hogy izgalmasabb legyen a sztori , de azért erdekelne a véleményetek
Vannak itt Harry Potter imádók? :D Hp fanok? Kedvenc rész? Kedvenc szereplő?
Dumbledore* Nagyon megviselhetett a halála, ha egyszer sem tudtad helyesen leírni a nevét. :D
Amúgy Fred.
Sirius, Fred és Cedric
(Az öt kedvenc szereplőm Sirius, Fred és George, Luna és Draco)
Néha nehéz megmondani, hogy miért szomorú egy szereplő halála, de itt elég könnyen sikerült.
Sirius-é azért, mert, annak ellenére, hogy imádtam is, betöltött egy űrt Harry szívében. Általa visszakapta a családját, többet tudott meg a szüleiről. Már kezdte megszokni, hogy van egy apa figura az életében, akire számíthat, de erre elvesztette.
Fred-é márcsak azért is, mert George-dzsal ők mindig együtt voltak. Nem is lehetett őket különválasztani, majd épp rossz helyen volt, és George elvesztette tulajdonképpen a saját énjének egy részét.
Erre meg rásegít, hogy az őket játszó testvérek, pontosabban aki George-ot játszotta, tényleg elsírta magát, mert nehéz volt elviselnie, hogy nem igaziból persze, de a testvére meghalt.
Cedric-é azért volt nekem különösen szomorú, mert nem tett semmit. Nem volt Harry-nek különösebb barátja sem (ennek ellenére jó volt vele, nem piszkálta, segítette), egyszerűen rosszkor volt rossz helyen. Erre rájátszik, hogy a filmben, a könyvben már nem emlékszem, hogy volt pontosan, megkéri Harry-t hogy vigye vissza a testét, majd Harry-t nem lehet elrángatni mellőle, majd amikor megjelenik Cedric síró apja.... Az lelkileg összetört.
Amúgy köszi
Jöhetnek még :)
Engem Fred Piton és Sirius
meg talám lupin és tonks
Tegnap fejeztem be a 7. Konyvet és igazáról van, Tonks és Lupin (is) megérdemelték volna hogy fel nevelhessék Teddy Lupint :( és persze Fred aki Percy vel volt és boldogok voltak :(
Mordont is sajnáltam mert erős volt és jó Beszólásai voltak
Hedvig mert hűséges volt Harryhez
Dobby mert ő segíteni akart , inkább mást talált volna el a kés amit dobott , mondjuk úgy hogy az ne halálos lett.
volna
Kb mindenkit sajnálok aki meghalt :( de ez a történet része
Sirius. Nincs annál igazságtalanabb haláleset szerintem az egész szériába. Harry végre talál egy normális családtagot erre alig akad nekik idő egymással az írónő kinyírja. Végigbőgtem azt a részt a könyvben. Aztán mikor másodjára olvastam akkor is. A filmet nézve eszembe jutott a könyv és úgy harmadjára is könnyeztem.
A végén még szintén sokkoló volt Lupin halála és a Weasley ikreké. Bár inkább Lupin halála volt fájdalmasabb, Sirius után ő a másik kedvenc karakterem. (Na meg így aztán belegondoltam, hogy akkor az összes Tekergők meghaltak így... lehangoló. :()
De Sirius után már nem igazán tudtam sírni itt szóval...
Imádom a HP-t de borzasztó, hogy ennyire sokan meghalnak benne. És a boldog vég, valahogy nem is igazán boldog ha jobban belegondolunk, inkább keserédes. Őszintén szólva nem is szeretem a végét. Az 5.részig volt a kedvencem a könyv/sorozat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!