Van még valaki akinek Sirius Black a kedvenc Harry Potter karaktere (könyv alapján lehetőleg)?
Szerintem a legjobb karakter volt az egészben
Amellett hogy tehetséges varázsl volt,, mindig lehetett rá számítani, akár Jamesnek, akár Harrynek, akár a Rendnek és nem hagyta hogy a sorsát mások befolyásolják (értsd a 99%ban mardekáros családja nem nézte jó szemmel hogy nem az aranyvér tisztaságának fontosságáról szóló Voldemort féle politikai nézeteket vallotta) a saját igaz útját járta
Nem is értem mások miért rakják előrébb Pitont vagy Dumbledoret
Oké Piton végig hű volt Dumbledorehoz, de azon kívül egy komplexusos f@& volt aki a múlt béli sérelmeit a gyerekkori riválisának fián vezette le
Dumbledoret meg szimplán nem lehetett néha érteni - Harry meg ő elpusztítottak már 2 horcruxot és kutatja őket ezerrel, de Harry azért szerezze meg Lumpslucktól azt az emléket amiben a horcruxokról beszél Tom Denemnek, legyen biztos a nyilvánvaló..
Heló!
Barátnőmnek. De én is kedvelem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!