Milyen hosszú regényt olvasnál szívesen?
Ha bemész egy könyvesboltba azért, hogy szórakoztatóirodalmat vásároljál, milyen vastag könyveket részesítesz előnyben?
Teszem azt, van egy 300 és egy 700 oldalas könyv egymás mellett. Az árkülönbség nem túl nagy. Legyen az első ára 3.000 Ft, a hosszabbé 4.200 Ft.
Inkább az elsőt választanád, mert elfér a zsebedben, és nem tűnik akkora vállalásnak a végigrágása?
Inkább a másodikat, mert nem érdekel, hogy vastag, legalább több órányi szórakozást kapsz az egységnyi pénzedért?
Ha az a véleményed, hogy te nem adsz 3000-et sem egy könyvért, akkor nyugodtan oszd le mind a két árat magadban egy tetszőleges számmal, és utána válaszolj.
Köszönöm mindenkinek! ;)
A tartalmától és az író stílusától függ, hogy melyiket fogom megvenni. Ha nagyon tetszik 5-6 ezret egy kicsit rossz szájízzel, de kiperkálok érte.
Ha a kedvenc írómtól egyszerre jönne ki egy vékonyabb, és egy vastagabb könyv, akkor is az lesz a döntő, hogy melyik sztori izgat jobban.
Nekem a hossza, az nem lényeges szempont.
De könyvesboltba is csak rendelést átvenni megyek már. :D
(Az utolsó spontán könyvesboltbeli vásárlásom évekkel ezelőtt volt. Akkor a Ködszerzet első kötetét vettem meg, és bevállalósan egyszerűen csak a címe alapján választottam. Időm se volt beleolvasni, mert sietnem kellett, de szerencsére jó választásnak bizonyult.)
Teljesen mindegy, milyen hosszú. Az a lényeg, miről szól.
Az ára is mindegy, ha érdekel, megveszem.
Adtam már 200 oldalas könyvért 10.000 forintot. De volt olyan 800 oldalas is, amiért még a 2.000 forintot is pénzkidobásnak találtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!