Hogy lehet, hogy mások mondják, hogy egy ültő helyükbe kiolvasnak vastag, hosszú könyveket?
Nekem meg elég sokszor pihennem kell közbe , sőőt sokszor előfordul, hogy nem olvasok ki egy könyvet 1 nap alatt.
Mások ezzel nagyzolnak is, vagy esélyes, hogy 4-5 órán keresztül egy könyv felett ül, és semmi, egészen addig amíg a végére nem ér?

Tapasztalatom alapján az sem teljesen mindegy, hogy melyik könyvről van szó.
Nálam is volt, hogy bő 500 oldalas könyvet nagyjából egy ültő helyemben olvastam ki, máskor meg 200-250 oldalast több napig emésztettem. Az egyik pl. Jodi Picoult vagy Stephen King volt, a másik pl. Mary Shelley, vagy Szabó Magda.
És nem minősíteni akartam ezzel a könyveket - mert mindegyiket élveztem-, egyszerűen csak a stílusbeli különbséget szerettem volna kiemelni.

Köszönöm szépen a sok választ.
Gyerekkorom óta imádok olvasni, akkor persze gyerekkönyveket, most 20 évesen már Stephen King (Az ' című könyve, 2 részből álló, 1 hónap volt (abból egyátalán nem tudtam gyorsan haladni) Egy másfajta könyv, ami könnyebben olvasható esélyes 1 nap alatt pihenőkkel , de már 300-400 oldalas könyv 2-3 nap általában.
De köszönöm a nyugtatást, akkor olvasok a saját tempómba ahogy jól esik, az is lehet évek múlva majd, több erősebb könyv után, jól fog menni :).

Ilyen velem is van, valamelyik nap suli után 105 oldalt olvastam, máskor nincs meg egy nap alatt ennyi..:)
Attól függ nálam is, mennyire iszom a szavakat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!