Mi lenne az az 1. mondat egy könyvben amire felkapnád a fejed és biztosan tovább olvasnál?
.
"Nem remélhettem, hogy felmentő ítélet születik ügyemben, hiszen ki mentene fel egy olyan embert, aki előre megfontolt szándékkal a szakadékba lök egy lezárt kocsit, amelyben egy tízéves ikerpár sikoltozik és dörömböl, de szerencsére a bíró maga is az okkultizmus elkötelezett hívei közé tartozott és amikor megmutattam neki az alkarom bőrébe égetett billogot, nem habozott meghozni ügyemben életének egyik legbölcsebb döntését."
.
"Azt mondják, bármi lehetsz, ha igazán akarod és én aztán igazán akartam, bár utólag visszagondolva, talán mégsem volt olyan jó ötlet, hogy nyolc évvel ezelőtt magamba döftem egy injekciós tűt és a világon először beadtam magamnak azt az anyagot, amelyet azóta a Föld minden országában betiltottak és erre, látva a következményeket, minden okuk megvolt."
,,Általánosan elismert igazság, hogy a legényembernek, ha vagyonos, okvetlenül kell feleség."
,,Azon az éjjelen találkoztam Ethannel, hogy elterveztem, megölöm magam. Elég
rossz időzítés, ha az ember jobban belegondol.
Folyton ugyanazok a kérdések motoszkálnak bennem:
Mit akar tőlem?
Hogy hagyhattam, hogy ez történjen?
MEGHALOK? (Ez a kedvencem.)"
A második nem egy nyitomondat, de szerintem így kerek a konyv eleje.
Nagyon jók!
Ti találtátok ki vagy olvastátok valahol?
.
Úgy szólt a kérdésed, hogy mi LENNE az az első mondat, amelyik..., tehát sajátot írtam. De már meg is bántam, mert ez már a sokadik eset, amikor jön valami elmeroggyant barom és az összes választ lepontozza, mert csak, viszont a kérdésre már nem képes válaszol.
Én mindenkit FELpontoztam.
A LEpontozóknak persze nincs annyi eszük, hogy itt hadják a névjegyüket és őket is lepontozhassák. Szomorú.
Az útolsón nagyon jót nevettem!
Nagyon jók vagytok! Ilyenek még jöhetnek!
"Nincs rosszabb dolog, mint amikor az ember egy nap 100-szor hallja a nokedli szót, fél óra alatt... bár ha még is jobban belegondolok, a 10 éves ember gyerek jövőjét a nokedlinél és nudlinál, némileg jobban befolyásolja mikor kiderül, hogy nem lehet rendes gyerek, és még véletlen sem járhatja ki a felsőt egy normális, állami iskolában."
Ez milyen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!