Pontosan hogyan van az idézet a bérgyilkos pengéjében, amikor megkerdezik Aelintől hogy miért verte meg a főnöke? A kérdéstől a fejezet végéig kéne.
– Figyelj csak – szakította félbe a gondolatait Mikhail, és felé bökött a villájával –, aztán megérdemelted-e, hogy a mestered kékre zöldre verjen?
Ansel komoran nézett rá, Celaena pedig kihúzta magát a székén. Ráadásul most még Ilias is odafigyelt, szép szemét az ő arcán pihentette. De Celaena Mikhailra nézett.
– Az attól függ ki meséli a történetet.
Ansel kuncogott.
– Ha Arobynn Hamel meséli a történetet, akkor bizony megérdemeltem. Jó sok aranyába kerültem, valószínűleg egy kisebb vagyonba. Engedetlen, szófogadatlan voltam, ráadásul egy csepp megbánás sincs bennem azért, amit tettem.
Továbbra is állta Mikhail tekintetét, akinek a vigyora lassan lekonyult.
– De ha az a kétszáz rabszolga meséli a történetet, akiket felszabadítottam, akkor vélhetőleg nem érdemeltem meg.
Már senki sem mosolygott az asztalnál.
– Te jó ég! – suttogta Ansel. Egy pár másodpercig igazi csend telepedett a körükre, Celaena folytatta az evést. Ezek után nem volt kedve tovább beszélgetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!