Egy 17 éves fiúnak milyen könyv jó?
Ken Kesey Száll a kakukk fészkére.
nagyon mélyenszántó és nagyon szimpatikus a főhős, élvezet olvasni (ellen példa Nyálas Misi xd(légyjómindhalálig))
Háborús kategóriában Sven Hassel szerintem kiváló, legalábbis nekem nagyon tetszik.
Gyűrűk ura szintén jó, jobb mint a film.
Válasz az első kommentre:
szóval értem, amit mondasz, és részben igazad is van, csak egy kicsit rosszul tettem fel a kérdést, de ez az én hibám. amikor azt írtam, hogy nem szeret olvasni, akkor azt úgy értettem, hogy szeret olvasni (mert máskülönben a Harry Potter könyveket sem olvasta volna el), csak még rá kell döbbennie, hogy van élet és könyv Harry Potteren kívül is. És én ezért szeretnék neki könyvet ajándékozni. Nem pedig azért, hogy rosszul érezze magát, mert nem fogja elolvasni, vagy el kell olvasnia, de csak udvariasságból. Nem fogom kötelezni, hogy olvassa el, erről szó sincs. De talán a nyáron, ha ott fog állni a könyvespolcán, és semmi tennivalója nem akad (mert ez elég sűrűn előfordul), akkor kézbe veszi. És én semmi egyebet nem akarok ezzel elérni...
valamelyik Stephen King könyvet vedd meg neki :)
Cujo-t ajánlanám, nekem az a kedvencem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!