Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Egy 17 éves fiúnak milyen...

Egy 17 éves fiúnak milyen könyv jó?

Figyelt kérdés
A 17 éves testvéremnek szeretnék könyvet ajándékozni. Nem szeret olvasni, csak bizonyos könyveket (Harry Potter és kimerült a lista). Ezért szeretnék tőletek tanácsot kérni, hogy melyek azok a könyvek, melyeket egy ilyen korú fiú legalább annyira érdekesnek találja, hogy örömmel el is olvassa. Ne értsetek félre, ismerem a testvérem stílusát, csak kellene néhány jó könyvtipp. Azokból tudnék neki válogatni.
2010. máj. 31. 18:16
 1/8 anonim ***** válasza:
Ha nem szeret olvasni miért veszel neki könyvet? Értem a szándékodat, csak ha beleképzelem magam egy fiú helyzetébe, hogy olyat kapok amit nem hinném hogy el fogok olvasni nem biztos hogy örülnék:S
2010. máj. 31. 18:22
 2/8 anonim ***** válasza:

Ken Kesey Száll a kakukk fészkére.

nagyon mélyenszántó és nagyon szimpatikus a főhős, élvezet olvasni (ellen példa Nyálas Misi xd(légyjómindhalálig))

2010. máj. 31. 18:25
 3/8 anonim ***** válasza:
Fantasy könyvsorozat: Warhammer: Felix és Gotrek utazásai. A Trollvadász cíművel kezdődik.
2010. máj. 31. 19:15
 4/8 anonim ***** válasza:
Darren Shan könyveit tudom ajánlani vagy ha szereti a fantasít, akkor még R. A. Salvatore-tól a Drizzt do Urden könyveket.
2010. máj. 31. 19:16
 5/8 anonim válasza:

Háborús kategóriában Sven Hassel szerintem kiváló, legalábbis nekem nagyon tetszik.

Gyűrűk ura szintén jó, jobb mint a film.

2010. jún. 1. 00:44
 6/8 A kérdező kommentje:

Válasz az első kommentre:

szóval értem, amit mondasz, és részben igazad is van, csak egy kicsit rosszul tettem fel a kérdést, de ez az én hibám. amikor azt írtam, hogy nem szeret olvasni, akkor azt úgy értettem, hogy szeret olvasni (mert máskülönben a Harry Potter könyveket sem olvasta volna el), csak még rá kell döbbennie, hogy van élet és könyv Harry Potteren kívül is. És én ezért szeretnék neki könyvet ajándékozni. Nem pedig azért, hogy rosszul érezze magát, mert nem fogja elolvasni, vagy el kell olvasnia, de csak udvariasságból. Nem fogom kötelezni, hogy olvassa el, erről szó sincs. De talán a nyáron, ha ott fog állni a könyvespolcán, és semmi tennivalója nem akad (mert ez elég sűrűn előfordul), akkor kézbe veszi. És én semmi egyebet nem akarok ezzel elérni...

2010. jún. 1. 09:18
 7/8 anonim ***** válasza:

valamelyik Stephen King könyvet vedd meg neki :)

Cujo-t ajánlanám, nekem az a kedvencem :)

2010. jún. 1. 17:46
 8/8 anonim ***** válasza:
ha HP-t szerette akk Eragon vagy Darren Shan...esetleg Rick Riordan
2010. júl. 7. 22:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!