Valaki le tudná fordítani ezt a mangát, vagy elmondaná, hol találhatok hozzá fordítást?
A címe: Kono Ore ga Omae Nanka Suki na Wakenai
Sok yaoi fansub oldalon megnéztem, de sehol sem találtam. Tudom, hogy ez nem így megy, hogy csak ide kiírom kérésem, de jó lenne, ha valaki tudna segíteni, mert már nagyon érdekel, hisz mindenütt ezt látom.
A válaszokat előre is köszönöm!
Trollok kerüljenek! :DD
Nagyon szépen köszönöm! ♥ :)
Lehet, hogy a Gosan no Heart-ra emlékeztet. Eléggé hasonlítanak a főszereplők. :D
Nagyon szívesen! :) Már el is kezdtem, majd írok privát üzenetet, ha befejeztem az egészet. :)
És valóban arra emlékeztet! :D A karakterek nagyon előttem voltak, de a címe az Istenért sem ugrott be :D Szerettem azt olvasni, de amit még náluk is jobban szerettem, az a folytatása, az Owaranai Fukou ni Tsuite no Hanashi (szép, rövid, könnyen megjegyezhető cím! :D )
Igen nekem is nagyon tetszett mind a kettő manga. Körülbelül 150 yaoit olvastam de az a kettő az egyik kedvencem, és elég kevésre mondom közülük, hogy elérte tetszésemet. ^-^ Elég kritikus vagyok a műfajjal szemben. Nagyon szeretem a mangaka többi műveit is. :3 ♥
Köszike még egyszer várni fogom üzenetet! ^w^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!