Vannak olyan könyvek, amik hasonlítanak a Percy Jacksonra vagy a Harry Potterre, a két nagykedvencre?
Figyelt kérdés
2017. okt. 8. 18:48
2/8 Cuvu4324 válasza:
Keress rá arra hogy Rick Riordan könyvei
3/8 anonim válasza:
miben hasonlítsanak rá?
Vándorsólyom kisasszony különleges gyermekei trilógia
Aramanth titka trilógia
Az úr sötét angyalai trilógia
Narnia krónikái
4/8 anonim válasza:
Ez a könyv nem tudom mennyire hasonlit a PJ-ra vagy a HP-re, de èn mindkettő könyvet olvastam ès ez is nagyon tetszett. Mondjuk nekem nagyon tág az èrdeklődèsi köröm könyvekbe mert pl imádom a Szent Joganna Gimit is, de van olyan baratom aki kifejezetten ezt a kèt könyvet ( Harry Potter, Percy Jackson) szereti nagyon ès ő is szerette ezt a sorozazot. A címe:
1.rèsz: Garabonc
2.rèsz: Zsarát
3.rèsz: Keserkèk
Remèlem tudtam segíteni, ès ha esetleg elolvasod akkor remelem tetszeni fog:)
5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! A másodiknak üzenem, hogy a
- történetében
- stílusában
- humorában
hasonlítson a PJ - re és a HP - re!
Köszii!
2017. okt. 10. 19:59
6/8 A kérdező kommentje:
Bocsi, a harmadiknak üzenem!
2017. okt. 10. 20:00
7/8 anonim válasza:
Én is a Szamarkandi amulettsorozatot ajánlom (más néven a Bartimaeus trilógia) Minden feltételednek megfelel :)
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2017. okt. 12. 15:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!