Ehezok viadala, Percy Jackson, Harry Potter vagy Bexi?
Harry Potter.
Az Éhezők viadalát utáltam, jellegtelen karakterek, jellegtelen próza, értelmetlen, nem magyarázott, buta történet a sokk faktor kedvéért. Vacak.
A Percy Jackson nekem kicsit túl fanfiction hangulatú és gyerekesnek érzem. Nem jön be.
A Bexi meg egy masszív gagyi. Ostoba, igénytelen szemét, időpocsékolás.
Harry Potter inkább
A többi nagyon rossz.
Percy Jackson <3 Bár attól függ hány éves vagy. 13 évesen kezdtem olvasni a sorozatot és akkor nagyon tetszett, de nagy világ megváltó gondolatokra ne számíts.
Éhezők viadala nekem se tetszett különösen, de azért végig rágtam magam rajta.
Harry Potter. Azon nőttem fel, és már kb 5-ször olvastam az összes részt :)
Amúgy az Éhezők viadala sem rossz :)
Oké...próbálok nem bunkó lenni, de ez a kérdés enyhén szólva sértő!! Az még oké, hogy HP vagy Éhezők viadala...
De Bexi?! Percy Jackson?? Képes vagy összehasonlítani a Bexit a Harry Potterrel?? Én egy óriási Hp rajongó vagyok, és a Bexit is olvastam. Nyugodt szívvel megállapíthatom tehát, hogy a Bexi egy pocsék fanfiction szintjén mozog a Harry Potterhez képest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!