Milyen könyvet ajánlotok?
Amiket olvastam,és nagyon tetszettek:Percy Jackson,Harry Potter,A beavatott.
Az Útvesztő sem rossz.
Az éhezők viadalából a filmet láttam,de az nem jött be annyira(unalmas volt,igaz,csak az első feléig néztem meg)A könyv mennyivel jobb? Érdemes lenne elolvasnom?
Fontos,hogy izgalmas legyen,az olyan könyveket mint a Szent Johanna Gimi utálom.
Illetve gondolkodom a Tintaszív és a Csillagpor című könyvek elolvasásán.
Ezekről mi a véleményetek?
A könyv mindig jobb, szerintem ha a felsorolt könyvek tetszettek, az éhezők viadalát is imádni fogod.Egyébként ez csak személyes vélemény, de az éhezők viadala első része közel sem volt olyan izgalmas, mint a másik kettő, érdemes elolvasni mind a 3 kötetet.
Szerintem a Csontváros és az Emlékek őre is tetszene.
Köszönöm a válaszokat.
Ment a zöld pacsi
A könyv az éhezők viadalából jobb, sokkal több részlet van benne, amit a filmből kihagytak, vagy olyan részekre kapsz magyarázatot, amit eddig nem értettél. :) Nekem nagyon tetszik!
Ha szereted a fantasyt, akkor olvashatod az Üvegtrónt. Ha jól tudom, a 3. része nemsokára megjelenik magyarul is, de ez nem biztos infomáció.
Rubinvoros
Zafirkek
Smaragdzold
Ezek idoutazos konyvek ! Nagyon izgik olvad el !
A Csillagport és a Tintaszívet olvasd el,mert nagyon jók,nekem tetszettek.Ajánlom még:
Brandon Mull-Titokfölde
E.J.Allibish-Unika
Maggie Stiefvater-Mercy Falls farkasai
Julie Kagawa-Vastündérek
Melissa Marr-Veszélyes játék
Ulisses Moore-Időkapu
Cassandra Clare könyvei
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!