Egy 15 éves srácnak milyen könyveket ajánlotok elsőnek ha elszeretne kezdeni olvasni?
Figyelt kérdés
ne legyen nehéz inkább ilyen könnyebb (+ami fejleszti a helyesírást meg a szókincsemet) Tudom hogy fura kérdés lehet, de valaminek megjött a kedvem könyvet olvasni :D remélem ez jó dolog :D Köszönöm előre a válaszokat.2017. szept. 30. 16:57
11/13 anonim válasza:
Stephen Chbosky: Egy különc srác feljegyzései
Rick Riordan: Percy Jackson és az olimposziak
Rick Riordan: Az Olimposz hősei
James Dashner: Az útvesztő
JK Rowling: Harry Potter
Suzanne Collins: Az Éhezők Viadala
Jesse Andrews: Én, Earl és a csaj, aki meg fog halni
Ransom Riggs: Vándorsólyom kisasszony különleges gyermekei
Jay Asher: Tizenhárom okom volt
John Grogan: Marley meg én
Chris Colfer: Struck by lightning (ez sajna csak angolul van, de nem olyan borzasztó nehéz a nyelvezete)
12/13 andreandi válasza:
Terry Pratchett és Robert Merle könyvei nagyon jók. És persze Ken Follett, különösen az Évszázad trilógiája.
Harry Potter szintén.
13/13 A kérdező kommentje:
Hú na lesz sok könyv ami közül tudok majd válogatni Köszönöm mindenkinek. :D
2017. okt. 1. 15:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!