Egy 15 éves srácnak milyen könyveket ajánlotok elsőnek ha elszeretne kezdeni olvasni?
Zabhegyező (nem jut eszembe, mi az új címe).
Virágot Algernonnak.
Valami könnyebben befogadható Kurt Vonnegut (bár a nyelvezete elég felnőtt).
Szilvásitól az Egymás szemében (nem kifejezetten könnyed, de szerintem nagyjából jó korban vagy hozzá).
Ilyesmi.
Ha a helyesírás is lényeges, inkább régebbi kiadásokat ajánlok, azokban gyakran egyetlen hiba sem volt, a maiaktól eltérően.
Köszönöm a válaszokat. :D Még egy kérdésem lenne,hogy a Akkezdet phiai-tól fejlődhet a szókincsem?Mert most nagyon rájuk kattantam és nagyon tetszik maga a zenei stílusuk pl: https://www.youtube.com/watch?v=6IQPd2QuysM
sprint zenéjük nagyon megfogott. :D
Kedves első,most vagyok 18, és most pattant ki a fejemből,hogy bölcsész leszek, ezért elkezdtem darálni a könyveket. Előtte nem túl sokat olvastam,és ezt sajnálom is,de a kérdező a maga 15 évével nem indul rosszul. Sőt,most kezd majd tágulni a befogadóképessége,most érdekli majd a legtöbb minden,szóval nem értem a rosszindulatodat.
Hogy a kérdésre is válaszoljak:
Darren Shan könyvek, Vámpír könyvek sorozat, Démonvilág sorozat!:)
Vagy Joseph Delaney: Wardstone krónikák trilógia.
Akkezdet phiait én is csípem (pedig a műfaj amúgy távol áll tőlem). Ötletesek a szövegeik. Esetleg még a Ludditák?
John Flanagan: Gorlan romjai
Ernest Cline: Ready Player One
Michael J. Sullivan: Trónbitorlók
Terry Pratchett: Piramisok
Terry Pratchett: Őrség! Őrség!
Jonathan Stroud: A szamarkandi amulett
Gail Carson Levine: Elátkozott Ella
Jordi Llobregat: Vesalius titka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!