Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Mi a véleményetek Brent Weeks...

Mi a véleményetek Brent Weeks Fényhozó sorozatáról?

Figyelt kérdés
Az Éjangyal trilógiát olvastam tőle, az nagy kedvencem. Érdekelne, ahhoz képest ez milyen, illetve érdemes-e elolvasni?

2017. szept. 15. 21:37
 1/2 anonim ***** válasza:

Mivel magam is rajongó vagyok, én csak ajánlani tudom. Az Éjangyal tril. nagyon jó lett, de a Fényhozó sorozat se marad le. Én eddig két részt olvastam belőle A fekete prizmát és A vakító kést. Nekem ez is tetszett, igaz kicsit lassúbb történetvezetésű, de van benne akció is bőven és egy szintén jól kidolgozott mágiarendszer. Mivel az író nagyon tud egyedit alkotni,a kedvenc íróim között van, ezért is fogtam bele a Fényhozó sorozatba is, mert nem lehet rossz, ilyen kezdés után.

Szóval szerintem rajta! : D

2017. szept. 18. 13:03
 2/2 A kérdező kommentje:
Azóta beszereztem a Fekete Prizmát, érdekesnek tűnik a mágiarendszere. Jó könyvnek ígérkezik, bár nálam az orgyilkos témát nehéz felülmúlni.
2017. szept. 20. 21:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!